Έρχεται το «MasterChef»: Στον αέρα βγήκε το πιο απολαυστικό τρέιλερ με τους κριτές «μπαμπάδες»

MasterChef: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ

Το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής ετοιμάζεται να κάνει την επιστροφή του, από τις αρχές του Ιανουαρίου του 2023 και το πρώτο τρέιλερ κυκλοφόρησε. Όπως κάθε χρονιά το Masterchef ετοιμάζεται να αλλάξει τα βράδια μας στη τηλεόραση, με δοκιμασίες, γέλιο και πολύ μαγειρική.

Το πρώτο τρέιλερ είναι ήδη έτοιμο και προβλήθηκε, το πρωί της Δευτέρας, στην εκπομπή «Breakfast@Star».

Ο σκηνοθέτης Κώστας Τριπύλας κερδίζει και πάλι τις εντυπώσεις με το έξυπνο κόνσεπτ, στο οποίο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης εμφανίζονται σε ρόλο μπαμπάδων. Λεωνίδας και Πάνος έγιναν πρόσφατα γονείς, οπότε ο Σωτήρης Κοντιζάς τους δίνει συμβουλές ως «παλιός» και έμπειρος!

Με σλόγκαν «Μάγειρες από Κούνια», βλέπουμε τον Σωτήρη στην κουζίνα ενός εστιατορίου να ετοιμάζει πιάτα με την ομάδα του. Την ίδια ώρα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης προσπαθούν να κοιμίσουν τα μωρά τους στο σπίτι και οι δυο τους ζητούν τηλεφωνικά να τους βοηθήσει.

Masterchef: Το απολαυστικό τρέιλερ

Όσον αφορά στο νέο κύκλο;

Το «MasterChef» επιστρέφει και πρωταγωνίστρια θα είναι η γαστρονομία, με απρόβλεπτες δοκιμασίες που αναδεικνύουν το επίπεδο της μαγειρικής εξέλιξης και παρέχουν ευκαιρίες ζωής και σπουδαία έπαθλα σε κάθε διαγωνιζόμενο. Και αυτή την τηλεοπτική σεζόν θα υπάρχουν καλεσμένοι οι σπουδαιότεροι Έλληνες και ξένοι chefs, ορισμένοι εκ των οποίων έχουν τιμηθεί με κορυφαίες διακρίσεις στον τομέα τους, αλλά και ξεχωριστές προσωπικότητες.

Ταυτόχρονα, συνεχίζεται η διαχρονική προσπάθεια του «MasterChef» να συστήσει στο κοινό τα ελληνικά προϊόντα, μέσα από ποικίλες πρωτοβουλίες, με ειδικά αφιερώματα στις τοπικές κουζίνες και στους καινοτόμους παραγωγούς, ενώ ούτε φέτος θα απουσιάσουν οι φιλανθρωπικές και κοινωνικές δράσεις, οn & off camera. Οι φετινές οντισιόν επιφυλάσσουν περισσότερη αγωνία, ανατροπές και συγκινήσεις καθώς η κατάκτηση της ποδιάς, για τους περισσότερους από τους διαγωνιζόμενους, σημαίνει την απευθείας είσοδο στο σπίτι!

Φέτος, η διαδικασία της επιλογής, εκείνων που θα συμπληρώσουν της 24άδα, θα είναι απαιτητική και συναρπαστική.

Οι δυνατότητες να παραμείνουν στον αγώνα της διεκδίκησης του τίτλου αλλά και οι πιθανότητες για μία δεύτερη ευκαιρία, θα είναι πολύ λιγότερες.

Related posts

Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό