Εργαζόμενη κοπέλα η Γαία Μερκούρη: Το υπέροχο βίντεο από το ξενοδοχείο του Ματέο Παντζόπουλου στην Άνδρο

Εργαζόμενη κοπέλα η Γαία Μερκούρη: Η υπέροχη δουλειά για το ξενοδοχείο

Αυτό το καλοκαίρι βρίσκει την Γαία Μερκούρη να εργάζεται για το ξενοδοχείο του Ματέο Παντζόπουλου. Η ίδια αποκάλυψε πως δεν βρίσκεται στο νησί για διακοπές αλλά για εργασία.

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη διανύουν μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο στις ζωές τους, αφού έχουν βρει τον έρωτα ο ένας στα μάτια του άλλου.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη δεν κρύβουν πια τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας. Το αντίθετο! Οι κοινές τους αναρτήσεις είναι όλο και πιο συχνές!

Το ζευγάρι έχει ενεργή συμμετοχή στα social media, όπου δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του.

Αυτό το καλοκαίρι η Γαία Μερκούρη αποκάλυψε πως εργάζεται στην ξενοδοχειακή μονάδα του Ματέο Παντζόπουλου στην Άνδρο και δεν είναι εκεί για διακοπές.

Η δουλειά της Γαίας Μερκούρη – Πλέον είναι εργαζόμενη κοπέλα

 Έτσι γνώρισαν τα παιδιά του Γιάννη Λάτσιου το σύζυγο της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη είναι τα τελευταία ουκ ολίγα χρόνια απόλυτα ευτυχισμένη στο πλευρό του Ματέο Παντζόπουλου, με το δύσκολο «βήμα» να είναι το πώς θα γνώριζε στα παιδιά της τον άνθρωπο της ζωής της, προερχόμενη από ένα διαζύγιο με τον πατέρα τους, Γιάννη Λάτσιο.

Η παρουσιάστρια, για το γάμο της οποίας έχουν ακουστεί αρκετά, είχε μιλήσει στο παρελθόν, μάλιστα, το πώς ο σημερινός της σύζυγος γνώρισε τα τρία της παιδιά, Άγγελο, Λάουρα και Βαλέρια.

Η εξομολόγηση της Μενεγάκη για το πώς αντιμετώπισαν τα παιδιά της τον Ματέο

«Ότι και να σκέφτεται ένα παιδί μικρό δεν σκέφτεται το ίδιο όταν μεγαλώνει. Σας το λέω και ως προσωπική εμπειρία. Το παιδί ως παιδί λειτουργεί έτσι, δε θέλει να χάσει τη μητέρα του. Το παιδί όταν μεγαλώνει και αρχίζει να ζει τη δική του ζωή και αισθάνεται ότι ο γονιός του είναι μόνος αισθάνεται μεγάλη ευθύνη και ανασφάλεια. “Πού τη αφήνω μόνη της; Εμένα μου επιτρέπεται που την αφήνω πίσω και να ζω τη ζωή μου;”», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Κατόπιν, η Μενεγάκη συμπλήρωσε λέγοντας: «Υπάρχει τίποτα πιο υγιές από ένα παιδί να βλέπει το γονιό του καλά, με χαμόγελο, ήρεμο […] Δεν είναι εύκολο να βάζεις ένα νέο άνθρωπο στη ζωή των παιδιών αλλά έχει να κάνει και με την ηλικία. Σε μια ηλικία της εφηβείας δεν είναι το ίδιο εύκολο να πρέπει να δοκιμάσουν τα όρια τους και να το διαχειριστούν. Όσο πιο μικρά τα παιδάκια και όσο πιο καλά το χειριστεί ο γονιός τόσο καλύτερα είναι».

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ