Έριξε αυλαία το T-live: Χωρίς την Τατιάνα Στεφανίδου για 2 μήνες η ελληνική τηλεόραση

Έριξε αυλαία το T-live: Διακοπές για την γνωστή παρουσιάστρια

Το T-live έριξε αυλαία στις 8/7 και μαζί η Τατιάνα Στεφανίδου ετοιμάζεται για τις διακοπές μετά από μια πολύ απαιτητική σεζόν. Η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε τα συναισθήματα και τις ευχαριστίες της με το κοινό, στην αρχή της εκπομπής.

«Σήμερα είναι η τελευταία μας εκπομπή γι’ αυτήν τη σεζόν. Μία σεζόν που για εμάς ήταν μία ακόμα καινούρια αρχή, νέα ώρα, άλλο κοινό, διαφορετικές τηλεοπτικές επιλογές. Γνωριζόμαστε πια 29 χρόνια. Έχουμε 29 χρόνια καθημερινής τηλεοπτικής επικοινωνίας. Έχουμε περάσει παρέα από 40 κύματα. Επιτυχίες, αποτυχίες, χαρές, λύπες, θρίαμβοι, απογοητεύσεις… Αυτό όμως που δεν κλονίστηκε ποτέ είναι η εμπιστοσύνη σας» είπε αρχικά η Τατιάνα Στεφανίδου.

Έριξε αυλαία το T-live – Τι δήλωσε η Τατιάνα Στεφανίδου

«Έτσι λοιπόν, αυτή την τελευταία εκπομπή θέλω να την ξεκινήσω με ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ένα ευχαριστώ σε όλους εσάς που μπαίνετε στην παρέα του Alpha κάθε μεσημέρι, σε όλους εσάς που αγκαλιάσατε κι αυτήν την προσπάθεια. Και θέλω να πω κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ενημέρωση του Alpha, στους δημοσιογράφους και τεχνικούς, όλους όσοι είναι εδώ στο πλατό, στο κοντρόλ μας κι όσοι τρέχουν έξω με τις κάμερες με τους οποίους εργαστήκαμε σαν μία γροθιά με εκτίμηση και σεβασμό και πάθος.

Θέλω να ευχαριστήσω τον άνθρωπό μου, το alter ego μου, την αρχισυντάκριά μου, Νατάσα Τσόλκα και όλη μου την ομάδα. Τον καλύτερο σκηνοθέτη που είχα ποτέ, Δημήτρη Γιαχνή, το τμήμα γραφικών του Alpha, τον κ. Γιάννη Γεωργακλή» πρόσθεσε η Τατιάνα Στεφανίδου στην τελευταία εκπομπή T–live για τη σεζόν.

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί