Έριξε μαύρη πέτρα: Έφυγε από την Ελλάδα η Σοφία Χατζηπαντελή

by Εύα Ζαχαριάδη

Σοφία Χατζηπαντελή: Άφησε την Ελλάδα πίσω της

Το μοντέλο που έχει συζητηθεί όσο κανένα άλλο στα ελληνικά media αποχώρησε από την Ελλάδα. Ωστόσο το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο GNTM είναι ακόμα ανοιχτό αν και ακούγονται φήμες πως είναι στα μαχαίρια με την Βίκυ Καγιά και τον Τάσο Σοφρωνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραγωγή του ριάλιτι μοντέλων θέλει να την επαναφέρει στον ρόλο της, όμως εκείνη αρνείται, καθώς η σχέση της με δύο κριτές είναι τεταμένη – H ίδια έχει φύγει ήδη από την Ελλάδα και βρίσκεται στο εξωτερικό για επαγγελματικούς αλλά και προσωπικούς λόγους

Έριξε μαύρη πέτρα: Έφυγε από την Ελλάδα η Σοφία Χατζηπαντελή

Η Σοφία Χατζηπαντελή, συστήθηκε φέτος στο ελληνικό κοινό μέσα από την παρουσία της στην κριτική επιτροπή του GNTM, κατά τη διάρκεια των οντισιόν.

Μόλις ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του ριάλιτι το μοντέλο αποτελούσε παρελθόν και οι υπόλοιποι κριτές την αποχαιρέτησαν και την ευχαρίστησαν για την πολύτιμη βοήθειά της.

Σοφία Χατζηπαντελή: Πίσω στο Λονδίνο αφήνοντας πίσω της το GNTM

«Ήταν δύσκολο αλλά το κατάφερα. Νομίζω ότι μου άρεσε περισσότερο από όλα, που είδα δυναμικές γυναίκες και δεν φοβούνταν για τίποτα. Αυτό ήταν very inspiring. Χάρηκα πάρα πολύ. Ήταν experience, που δεν θα το ξεχάσω. Καλή επιτυχία για τα άλλα πράγματα που θα κάνετε στο GNTM φέτος» ανέφερε μεταξύ άλλων η Σοφία Χατζηπαντελή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1, αποκαλύφθηκε ότι το μοντέλο δέχεται προτάσεις από την παραγωγή του GNTM, για να συνεχίσει να βρίσκεται στον διαγωνισμό, με την ίδια να επιμένει στις αρνητικές απαντήσεις της και να έχει φύγει από την Ελλάδα και το τηλεοπτικό τοπίο. Να θυμίσουμε ότι η ίδια μένει μόνιμα στο Λονδίνο όπου βρίσκεται και ο σύντροφος της.

Η πρώην κριτής θεωρεί ότι δεν κέρδισε σημαντικά πράγματα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων και μάλιστα, όπως αναφέρθηκε, πέρασε αρκετά δύσκολες στιγμές. Δεν είχε καλές σχέσεις με τους άλλους δύο της κριτικής επιτροπής, τη Βίκυ Καγιά και τον Τάσο Σωφρονίου. Με τον Γιώργο Καράβα είχε φιλική σχέση, κάτι που φαινόταν και κατά τη διάρκεια των οντισιόν.

Όπως σημειώθηκε μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής του ANT1, η παραγωγή θέλει να επαναφέρει τον χαρακτήρα της Σοφίας Χατζηπαντελή, υπό των φόβο πτώσης των ποσοστών τηλεθέασης.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν