Ερωτεύτηκαν, χώρισαν και έμειναν έχθροι: Μαθεύτηκε 39 χρόνια μετά πως η Άννα Βίσση ήταν σε σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα

Γιώργος Νταλάρας: Η άγνωστη σχέση με την Άννα Βίσση

Ο Γιώργος Νταλάρας και η Άννα Βίσση, όπως έγινε γνωστό πολύ αργότερα ξεκίνησαν μαζί την καριέρα τους και υπήρξαν και ζευγάρι για ένα διάστημα. Μάλιστα ο έρωτάς τους είχε απασχολήσει την τότε εποχή, καθώς οι δύο τραγουδιστές ήταν ένα βήμα πριν τον γάμο αλλά κατέληξαν να γίνουν εχθροί.

Μάλιστα, η δημοφιλής τραγουδίστρια μιλώντας για τον καλλιτέχνη, ανέφερε πως η σχέση τους ξεκίνησε με το που ήρθε στην Ελλάδα από την Κύπρο, σε ηλικία 17 ετών. «Δεν νομίζω ότι ο Νταλάρας με ήξερε σαν άνθρωπο», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη ενώ τόνισε: «Δεν έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τη σχέση μου με τον Γιώργο».

Γιώργος Νταλάρας και Άννα Βίσση: Δεν την ήθελε για νύφη της η μητέρα του

Εντελώς ακομπλεξάριστη, η σταρ του ελληνικού τραγουδιού δεν έκρυψε και την αντιπάθειά της για τον Νταλάρα, καθώς σύμφωνα με τις Αθηναϊκές Νύχτες δεν την ήθελε για νύφη της η μητέρα του.

«Για τον Γιώργο Νταλάρα δεν μπορώ να σας απαντήσω και ξέρετε γιατί; Γιατί δεν τρέφω καλά συναισθήματα για τον Γιώργο Νταλάρα. Σε προσωπικό επίπεδο, όχι σε καλλιτεχνικό. Τον σέβομαι σαν καλλιτέχνη, αλλά έχω μια προσωπική αντιπάθεια που δεν φοβάμαι να την πω – να, την λέω σε σας τώρα για πρώτη φορά- που δεν είμαι αντικειμενική. Συγγνώμη».

«Ήρθα στην Ελλάδα το 1973 και υπέγραψα συμβόλαιο με την Μίνως, ο πρώτος άνδρας που συνάντησα μόλις μπήκα στην εταιρεία ήταν ο Γιώργος Νταλάρας. Τότε μάνατζερ ήταν η μαμά μου. Αυτή μιλούσε εκ μέρους μου για όλα.

Το 1975 τραγουδούσα στο Μετροπόλιταν, ένα μόνο τραγούδι κάθε βράδυ , το Άσπρο Μαύρο του Γιώργου Χατζηνάσιου. Τσαντιζόμουν. Ήθελα να πω και δεύτερο και δεν με άφηναν. Ένιωθα ότι ο κόσμος με ήθελε παραπάνω στην σκηνή.

Μπορεί να φταίει η 5χρονη σχέση μου με τον Νταλάρα που δεν διεκδικούσα παραπάνω. Ήμουν παιδάκι και ο Γιώργος για μένα ήταν το παν. Θεωρούσα πως ότι έλεγε ήταν το σωστό, μέχρι που κατάλαβα ότι δεν ήταν ακριβώς έτσι. Παρόλα αυτά κάπου τον θυμάμαι με τρυφερότητα. Ήταν ο πρώτος άντρας στην ζωή μου. Σε όλα!», είχε πει η Άννα Βίσση.

Related posts

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη