Ερωτευμένη ξανά η Έλενα Ράπτη: Αυτός είναι ο σύντροφος της μετά το διαζύγιο με τον Κίμωνα Μπάλλα

Έλενα Ράπτη: Η καινούργια σχέση με γνωστό πολιτικό

Η Έλενα Ράπτη έχει βρει τον έρωτα ξανά στα μάτια γνωστού πολιτικού. Λίγο καιρό μετά το διαζύγιο που πήρε από τον Κίμωνα Μπάλλα, η γνωστή πολιτικός είναι ευτυχισμένη στο πλευρό ενός ισχυρού άντρα της ΝΔ.

Σύμφωνα με την Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και μήνες και μάλιστα, πραγματοποίησε το περασμένο Σαββατοκύριακο κοινές εμφανίσεις, μετά τις θεσμικές υποχρεώσεις και των δύο, στις χαλαρές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα επί μακεδονικού εδάφους.

Ο λόγος για τον Γιάννη Μπρατάκο, τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ. Η σχέση τους επιβεβαιώθηκε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Έλενα Ράπτη: Η πρώτη ανάρτηση για την δημόσια έξοδο μετά το διαζύγιο της

Η Έλενα Ράπτη και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση σχετικά με την δημόσια έξοδο που πραγματοποίησε μετά από αρκετό χρονικό διάστημα.

Έτσι δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από την βραδιά στο Προεδρικό Μέγαρο και έγραψε:

«Η φετινή 24η Ιουλίου αποτελεί μια ευκαιρία για όλους να δούμε την απόσταση που διανύσαμε από σημαντικά ορόσημα της ιστορίας μας, 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 και 40 από την ένταξή μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια, και να σχεδιάσουμε τους επόμενους μεγάλους στόχους της ισχυρής μας δημοκρατίας. Η Ελλάδα με κύρος και διεθνή αναγνώριση, γίνεται καλύτερη, ισχυρότερη και μεγαλύτερη, παραμένει δύναμη του πνεύματος και των γραμμάτων, πηγή έμπνευσης και δημοκρατίας, ξεχωριστή στις καρδιές όλων. Σήμερα δίνει και κερδίζει διαφορετικές μάχες, γράφει μια νέα ξεχωριστή ιστορία. Και για τους πιο καλούς λόγους έχει μόνιμα πλέον στραμμένους πάνω της τους προβολείς όλου του κόσμου».

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη