Ερωτευμένος ο Άρης Τσάπης: Η κούκλα σύντροφός του – Έχουν αποκτήσει έναν γιο και ετοιμάζουν τον γάμο τους

Άρης Τσάπης: Ποια είναι η σύντροφός του ηθοποιού

Ο Άρης Τσάπης, είναι ο νεαρός που αγαπήθηκε μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» με τον Γιάννη Μπέζο. Πιο συγκεκριμένα έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του Θανάση και πλέον έχει γίνει πατέρας και ο γιος του είναι ενός έτους.

Ο ηθοποιός υποδυόταν τον τηλεοπτικό γιο του Γιάννη Μπέζου, τον Θανάση, ο οποίος και έκανε πολλές σκανταλιές, μιας και τότε μόλις έμπαινε στην εφηβεία.

Ο Άρης Τσάπης, μετά το τέλος της σειράς “Ευτυχισμένοι Μάζι”, ασχολήθηκε με την υποκριτική, αλλά κυρίως τον απασχόλησε η προσωπική του ζωή, μιας και έχει σχέση με την κούκλα σύντροφό του, Ειρήνη, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα πανέμορφο αγοράκι, το οποίο και είναι ήδη ενός έτους. Οι φωτογραφίες που πολύ συχνά δημοσιεύουν είναι υπέροχες και μαρτυρούν το πόσο πολύ ευτυχισμένη οικογένεια έχουν δημιουργήσει.

Για την γνωριμία του και την σχέση του με την σύντροφό του, Ειρήνη: «Τελείωσα το σχολείο το 2012. Τότε γνώρισα τον πρώτο μου έρωτα. Με την κοπέλα αυτή είμαστε και τώρα μαζί. Γνωριστήκαμε στη Σέριφο. Εγώ είχα πάει με παρέα μετά τις Πανελλήνιες. Καψούρα με τη μία. Είναι από τη Σέριφο και πήγαινε τα καλοκαίρια στο νησί και τον χειμώνα στην Αθήνα. Το επόμενο καλοκαίρι πήγα και δούλεψα στη Σέριφο για να της κάνω έκπληξη.

Άρης Τσάπης: Ο χωρισμός και η επανένωση μετά από τέσσερα χρόνια

Το καλοκαίρι του 2014 πήγα ξανά στη Σέριφο. Τότε με πήραν για δοκιμαστικό στους Συμμαθητές. Χώρισα με την Ειρήνη εκείνο το καλοκαίρι και γύρισα για τους Συμμαθητές που πήγαν τρεις σεζόν και τελείωσαν το 2017. Με την Ειρήνη τα ξαναβρήκαμε μετά από τέσσερα χρόνια που ήμασταν χώρια. Τώρα συγκατοικούμε. Είναι ο πρώτος μου έρωτας και έχω πάνω μου τατουάζ για την Ειρήνη».

Related posts

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια πριν λίγο για τον 31χρονο Αγαθάγγελο που έχασε τη ζωή του σήμερα στον Πειραιά από την κατάρρευση κτίριου

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χαμός με όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για τους Αλβανούς της Ελλάδας