Ερωτευμένος ο Νίκος Πολυδερόπουλος: Αυτή είναι η εντυπωσιακή καλλονή που του έκλεψε την καρδιά εδώ και μήνες

Νίκος Πολυδερόπουλος: Βρήκε τελικά τον έρωτα του

Αυτή την χρονιά θα τον απολαύσουμε στο Μάυρο Ρόδο, ωστόσο έχει μακρά παρουσία στην τηλεόραση, και τον έχουμε δει σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους μέσα στα χρόνια, τους οποίους έφερε εις πέρας με μεγάλη επιτυχία!

Ο λόγος για τον ταλαντούχο ηθοποιό, Νίκο Πολυδερόπουλο, ο οποίος επιστρέφει στο γυαλί μετά από την τελευταία του δουλειά στην τηλεόραση στην σειρά «8 λέξεις», σε μία δραματική σειρά, που θα αφήσει σίγουρα το στίγμα της στην τηλεόραση, και το κοινό ανυπομονεί για την πρεμιέρα της.

Ο γνωστός ηθοποιός μπορεί να έχει φουλ πρόγραμμα και να μην προλαβαίνει ούτε να κάτσει, με τόσα γυρίσματα και τόσες υποχρεώσεις, ωστόσο βρίσκει λίγο χρόνο και για το κορίτσι του, με το οποίο όπως αναφέρουν πηγές είναι πολύ ερωτευμένος.

Η προσωπική ζωή του Νίκου Πολυδερόπουλου

Μπορεί να κρατά την ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και πάντα να έχει χαμηλό προφίλ, αλλά δεν μπορεί να κρυφτεί και από τον φωτογραφικό φακό, ο οποίος τον έχει εντοπίσει σε εξορμήσεις του με την λαμπερή Βαλασία Συμιακού. Το ζευγάρι φημολογείται πως είναι μαζί από το καλοκαίρι του 2019, και ο ηθοποιός έχει βρει το άλλο του μισό στο πρόσωπο της όμορφης λογοθεραπεύτριας, καθώς για να είναι τόσο καιρό μαζί, μάλλον έχει βρει ότι έψαχνε σε μία σχέση.

Τι είχε δηλώσει ο Νίκος Πολυδερόπουλος για τις σχέσεις

«Αν δεν έχει βρεθεί μια γυναίκα να σε καταλάβει… Σε μία σχέση πρέπει να νιώθουμε ότι δεν έχουμε σχέση, να μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει, να νιώθει ελεύθερος. Να το πω πιο απλά, αν θέλω να πάω στην Γαύδο θα μου πει, “πήγαινε” αν και αυτή θέλει να πάει εκεί θα της πω “πήγαινε”. Αν λέμε “μην πας εκεί”, “μην κάνεις αυτό” και η ζήλια και το ένα και το άλλο… έτσι φθείρεται η σχέση», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Related posts

Ο σκιτσογράφος ΚΥΡ προβλέπει το μέλλον του Στέφανου Κασσελάκη

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα