Ερωτευμένος ξανά o Νίκος Οικονομόπουλος: Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά

Νίκος Οικονομόπουλος: Νέος έρωτας στη ζωή του τραγουδιστή

Δημοσιεύματα τα τελευταία 24 ώρα θέλουν τον Νίκο Οικονομόπουλο, ερωτευμένο ξανά. Ο λαϊκός τραγουδιστής βρέθηκε στο Παρίσι πριν λίγες μέρες για τα γυρίσματα του νέου του βίντεο κλιπ και δε σταματούσε να έχει στην αγκαλιά του μία εντυπωσιακή γυναίκα. Η καλλονή που πρωταγωνιστεί στο νέο κλιπ του Οικονομόπουλου ονομάζεται Ασημένια και κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αυτό το διάστημα πραγματοποιεί εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη και σύμφωνα με πληροφορίες, η Ασημένια είναι θαμώνας του νυχτερινού κέντρου. Μάλιστα ο τραγουδιστής δε τη χάνει από τα μάτια του όσο τραγουδά και οι διακριτικές αφιερώσεις δίνουν και παίρνουν!

Νίκος Οικονομόπουλος: Δείτε εικόνες της νέας συντρόφου του τραγουδιστή

Related posts

Ο Νίκος Οικονομόπουλος για το θαύμα που έζησε μπροστά στη κάμερα: «Το είδαν όλοι δεν είναι κάτι που βγάζω από το μυαλό μου»

Ο Νίκος Οικονομόπουλος εξομολογείται: «Ζούμε στην εποχή που έχει χαθεί το φλερτ, ο έρωτας και υπάρχει μόνο η σαρκική απόλαυση»

Καθηλώνει ο Νίκος Οικονομόπουλος: «Μπορείς να είσαι άθεος αλλά όχι να λες δεν υπάρχει Θεός»

«Φωτοτυπία» του Νίκου Οικονομόπουλου: Ο άγνωστος αδερφός του τραγουδιστή που ζει στην Κρήτη και εργάζεται σε νυχτερινό κέντρο

Ο Νίκος Οικονομόπουλος για τη Πίστη του: Πιστεύω πολύ στον Θεό και ας με λέτε γραφικό

Ο άγνωστος αδερφός του Νίκου Οικονομόπουλου: Ζει στην Κρήτη και εργάζεται σε νυχτερινό κέντρο

Σαν «φωτοτυπία» του τραγουδιστή: Ο «άγνωστος» αδερφός του Νίκου Οικονομόπουλου που ζει μακριά από την Αθήνα και δουλεύει νύχτα

Η Βίκυ Κάβουρα αποκαλύπτει: «Θέλω οι πρώην μου να είναι καλά και να προχωράνε στη ζωή τους»

«Τσακίζει κόκαλα» ο Νίκος Οικονομόπουλος: Σήκωσε την εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας σε λιτανεία