Ερώτημα: Θα δανείζατε το πρόσωπο και τη φωνή σας σε ρομπότ για 175.000 ευρώ;

by Τόνια Τζαφέρη

Ρομπότ: Κατασκευαστική εταιρεία σου δίνει ως και 175.000 ευρώ αν τις “δανείσεις” πρόσωπο και φωνή

Η τεχνολογία προχωρά και εξελίσσεται και μια κατασκευαστική εταιρεία έχει πάρει σοβαρά τις επενδύσεις σε ρομπότ και το μόνο που χρειάζεται είναι εθελοντές.

Κατασκευαστική εταιρία ρομπότ πληρώνει έως και 175.000 ευρώ για να αγοράσει τα πνευματικά δικαιώματα και τις φωνές ανθρώπων προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει σε ρομπότ Εταιρεία πληρώνει 175.000 ευρώ για να αγοράσει τα πνευματικά δικαιώματα και τις φωνές ανθρώπων προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει σε ρομπότ! Σύμφωνα με το reader.gr, η Promobot που κατασκευάζει αυτόνομα ρομπότ, ανακοίνωσε πως αναζητά ένα «ευγενές και φιλικό» ανθρώπινο πρόσωπο για το νέο της πρότζεκτ: ένα ανθρωποειδές που θα εργάζεται σε ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα και άλλα σημεία με κίνηση.

Ερώτημα: Θα δανείζατε το πρόσωπο και τη φωνή σας σε ρομπότ για 175.000 ευρώ;

Τι χρειάζεται να έχει ο “εθελοντής” για να γίνει το νέο ρομπότ

«Η εταιρεία μας αναπτύσσει τεχνολογίες στο πεδίο της αναγνώρισης προσώπου και φωνής, στην αυτόνομη πλοήγηση, την τεχνητή νοημοσύνη και άλλα πεδία της ρομποτικής» αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της η Promobot που παράγει και πουλάει ανθρωποειδή ρομπότ στην αγορά.

Ο άνθρωπος που θα επιλεγεί για να δανείσει επ’ αόριστον το πρόσωπό του στο «φιλικό και ευγενές» ρομπότ των εμπορικών κέντρων του μέλλοντος, θα λάβει την παχυλή αμοιβή των 175.000 ευρώ. Η Promobot θα σκανάρει το πρόσωπο και το σώμα του, δημιουργώντας ένα τρισδιάστατο μοντέλο. Στη συνέχεια αυτός που θα επιλεγεί θα διαβάσει φράσεις και προτάσεις από υλικό χρονικής διάρκειας τουλάχιστον 100 ωρών.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν