Ερώτημα: Θα δίνατε 215.000 ευρώ για να τραγουδήσει ο Ρουβάς 17 λεπτά την παραμονή Πρωτοχρονιάς;

Σάκης Ρουβάς: Κατακραυγή μετά την είδηση με το ποσό που θα λάβει από συναυλία

Δημόσια κατακραυγή έχει ξεσπάσει εναντίον του τραγουδιστή αλλά και του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη, μόλις έγινε γνωστό πως θα πραγματοποιηθεί συναυλία 17 λεπτών, με απολαβές για τον τραγουδιστή που φτάνουν τις 215.000 ευρώ.

Πρωτοφανής είναι λοιπόν η απόφαση τη παράταξης του δημάρχου για πάρτι 17 λεπτών με εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στον Λυκαβηττό, χωρίς θεατές και χωρίς ιδιαίτερες… εξηγήσεις. Οργισμένες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση.

Μπορεί η πανδημία να προελαύνει, μπορεί να βρισκόμαστε προ των πυλών για ανακοίνωση νέων μέτρων, ανάμεσά τους και η ακύρωση των μαζικών εκδηλώσεων σε ανοιχτούς χώρους, ωστόσο ο δήμαρχος Αθηναίων βρήκε τον τρόπο να κάνει ξανά την κρίση ευκαιρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγη ώρα, σε έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Τεχνόπολης αποφάσισε (η παράταξη Μπακογιάννη δηλαδή ψήφισε) την πραγματοποίηση εκδήλωσης για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο πάρκινγκ έξω από το θέατρο του Λυκαβηττού.

Ο δήμος, λοιπόν, αποφάσισε να στήσει υπαίθρια σκηνή με βελούδινες κουρτίνες, κρυστάλλινους πολυέλαιους και εκατοντάδες φώτα για να γιορτάσει ο δήμαρχος μόνος του, και χωρίς κοινό την έλευση του νέου χρόνου.

Κώστας Μπακογιάννης: Στην μίνι αυτή εκδήλωση θα πραγματοποιήσει συναυλία για ολόκληρα 17 λεπτά ο Σάκης Ρουβάς.

Ο λογαριασμός, πάντως, που θα φτάσει στους πολίτες αγγίζει τα 215.000 ευρώ, χωρίς η πλευρά του δημάρχου να δίνει περαιτέρω εξηγήσεις για το ποσό αυτό και για το ποια θα είναι η αμοιβή του δημοφιλούς καλλιτέχνη, ενώ ανακοίνωσε ότι την όλη παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία Carousel, η οποία, παράλληλα, θα βιντεοσκοπεί την εκδήλωση και θα στέλνει το υλικό στην ΕΡΤ για να μεταδίδεται.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ακόμη, ότι το έργο δόθηκε με απευθείας ανάθεση και χωρίς να έχει προηγηθεί σχετικά πρόσκληση ενδιαφέροντος.

Μετά το πέρας της συναυλίας και την… έναρξη του 2022 ο δήμος Αθηναίων θα μας «αποζημιώσει» και με σόου πυροτεχνημάτων.

Όπως έγινε, τέλος, γνωστό, σύσσωμη η αντιπολίτευση καταψήφισε την πρωτοφανή αυτή απόφαση, ενώ αναμένονται και επίσημες αντιδράσεις και διαμαρτυρίες.

Related posts

Ο σκιτσογράφος ΚΥΡ προβλέπει το μέλλον του Στέφανου Κασσελάκη

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα