Ερώτηση απελπισμένης αναγνώστριας: “Η κουμπάρα μου από όταν πήρε διαζύγιο, ρίχνεται στον άντρα μου. Τί να κάνω;”

Εξομολόγηση αναγνώστριας: Η Φανή βλέπει την κουμπάρα της να φλερτάρει τον σύζυγο της

Η Φανή έχει έρθει σε πολύ δύσκολη θέση τον τελευταίο καιρό. Η κουμπάρα της που έχει πάρει διαζύγιο και φλερτάρει συνέχεια τον άντρα της Φανής. Η ίδια η Φανή δεν ξέρει πως να χειριστεί την καταστάση και ζητάει την συμβουλή μας.

Με την κουμπάρα μου είμαστε φίλες εδώ και πολλά χρόνια, από τότε που τα μεγάλα μας παιδιά πήγαιναν μαζί σχολείο και στην πορεία γίναμε και κουμπάρες αφού βάφτισε τη μικρή μου κόρη.
Η φιλία της ήταν για μένα πάντα σημαντική. Έχει τέλειο χιούμορ, είναι ευγενική, ξέρει να δίνει σωστές συμβουλές και δεν μου ασκεί κριτική όταν κάνω κάποιο λάθος.

Ωστόσο τα τελευταία 2 χρόνια, από τότε δηλαδή που πήρε διαζύγιο, έχει αποκτήσει μια κάπως περίεργη συμπεριφορά απέναντι στον άντρα μου. Έχω την εντύπωση ότι του την πέφτει. Δεν μπορεί να κάνω τόσο λάθος. Βλέπω πως του μιλάει, πώς κάθεται δίπλα του, πως του χαμογελάει. Δεν μπορεί να γελιέμαι τόσο.

Τις προάλλες είχαμε βγει όλοι μαζί και μετά από μερικά ποτά μόνο που δεν τον φίλησε. Τόσο κοντά του ήρθε. Στην αρχή το έβλεπα όλο αυτό σαν αστείο, γρήγορα όμως άρχισε να με ενοχλεί. Ως και οι φίλοι μας το έχουν δει και μου το έχουν επισημάνει. Δεν μου αρέσει να με ρωτάνε αν τρέχει κάτι ανάμεσα στον άντρα μου και την κουμπάρα.

Δεν ξέρω πως να το χειριστώ. Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση. Ο άντρας μου με λέει υπερβολική και να μην κουράζω το μυαλό μου με τέτοιες αηδίες. Από την άλλη φοβάμαι μήπως του αρέσει όλο αυτό και ενδώσει κάποια στιγμή, μιας και η κουμπάρα κρατιέται καλά.

Εξομολόγηση αναγνώστριας: Όταν η κουμπάρα έκατσε στα πόδια του άντρα της Φανής

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε πήγαμε στο πάρτι γενεθλίων μιας κοινής μας φίλης και η κουμπάρα μόλις μας είδε, έτρεξε κοντά μας και πρώτα χαιρέτησε τον άντρα μου και μετά εμένα. Λίγο ακόμα και δεν θα με έβλεπε καν. Του τριβόταν όλη την ώρα (ήταν και προκλητικά ντυμένη), τον αγκάλιαζε, τον τράβαγε να χορέψουν και στο τέλος έκανε το άλλο θεϊκό: Έκατσε στα πόδια του.

Τι το πέρασε; Μπάτε σκύλοι αλέστε; Κοινοχρησία σε όλα; Δεν σεβάστηκε εμένα, που είμαι κουμπάρα και φίλη της; Δεν σεβάστηκε τα παιδιά μας που έπαιζαν πιο πέρα; Δεν ξέρω τι να πω. Καλό λίγο φλερτ στη ζωή μας, αλλά όχι με τον άντρα της κολλητής.

Τι να κάνω; Από τη μία θέλω να τη βάλω στη θέση της, αλλά από την άλλη δεν θέλω και να τσακωθώ μαζί της. Είναι ένα άτομο που αγαπώ πολύ. Δεν θέλω να γυρίσει και να μου πει ότι την παρεξήγησα και ότι είναι απαράδεκτο να σκέφτομαι έτσι για εκείνη, λες και δεν την ξέρω. Φοβάμαι μήπως τα φέρει έτσι και βγει από πάνω και στο τέλος σκοτωθούμε. Πώς να της δώσω να καταλάβει ότι κάπου το έχει παρακάνει και πρέπει λίγο να συμμαζευτεί για το καλό της φιλίας μας και της κουμπαριάς μας;

Φανή

πηγή : singleparent.gr

Related posts

«Δεν υπάρχει αφεντικό στη σχέση μας»: Ζευγάρι γιόρτασε 81 χρόνια γάμου και τους είχαν πει ότι «δεν θα κρατούσε πολύ»

“Είμαι 47 και ο άντρας μου 81, βαρέθηκα να ακούω πως τον παντρεύτηκα για τα λεφτά του, με ζηλεύουν”

Κλειστός γάμος υπό άκρα μυστικότητα: Παντρεύτηκαν Λίνα Δρούγκα και Σπύρος Θεοδωρόπουλος

Ο άντρας μου ήταν τόσο τσιγκούνης που ήθελε να φέρω στο σπίτι μας τον εραστή μου να συμβάλλει στα έξοδα

Εξομολόγηση αναγνώστριας: Με λένε Δέσποινα και με μεγαλώνει μόνη της, η γυναίκα του πατέρα μου

«Αφήνω τον σύζυγό μου να πηγαίνει με άλλους άνδρες για να σώσω τον γάμο μου»

Το άγνωστο δράμα της Έμης Λιβανίου: Η τραγωδία που την εξαφάνισε από την τηλεόραση και η ζωή της σήμερα

Ένας πανικός σε γαμήλιο γλέντι στη Λάρισα: Οι συμπέθερες μαλλιοτραβήχτηκαν, τους χώρισε η αστυνομία

Μέθυσα, κοιμήθηκα με τον φίλο του άντρα μου και το μετάνιωσα