Εσμεράλντα: Η κούκλα πρωταγωνίστρια παραμένει εντυπωσιακή στα 53 της

Εσμεράλντα: Εντυπωσιακή ακόμα και στα 53 της

Εσμεράλντα: Η Leticia Calderon η δημοφιλής ηθοποιός που αγαπήθηκε μέσα από την τηλεοπτική νουβέλα.

Πρόκειται για την τηλενουβέλα μεξικάνικης παραγωγής του 1997. Ως πρωταγωνιστές είχε τους: Λετίσια Καλντερόν, Φερνάντο Κολούνγκα, Ενρίκε Λισάλντε, Ρακέλ Μορέλ, Ντίνα ντε Μάρκο και Ρακέλ Ολμέδο. Η σειρά προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 120 χώρες. Μεταξύ αυτών και η Ελλάδα. Κατάφερε να σπάσει πολλαπλά ρεκόρ τηλεθέασης και να μετατραπεί σε ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά φαινόμενα της δεκαετίας του ’90. Όσον αφορά την Leticia Calderon, τα χρόνια πέρασαν, αλλά παραμένει ακόμη και σήμερα πολύ όμορφη.

Λεπτομέρειες για τη γνωστή ηθοποιό που αγαπήθηκε

Τη γνωρίσαμε μέσα από τη δημοφιλή σειρά «Τυφλή Εσμεράλντα» η οποία είχε το όνομά της. Η Leticia Calderon ήταν η πρώτη τηλεοπτική σταρ των μεξικάνικων σίριαλ που ήρθαν στην Ελλάδα και αγαπήθηκε πάρα πολύ κυρίως από το μεγαλύτερο σε ηλικία κοινό. Αυτό που ξεχώριζε ήταν τα καταπράσινα μάτια της. Η πρωταγωνίστρια θεωρήθηκε μία από τις ομορφότερες φιγούρες που είδαμε ποτέ στις σειρές αυτές. Σήμερα, είναι 51 ετών και εξακολουθεί να ασχολείται ενεργά με την υποκριτική. Ωστόσο, έχει υιοθετήσει ένα στυλ που προδίδει την ηλικία της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στερείται ομορφιάς.

Εσμεράλντα: Φωτογραφίες της Leticia Calderon

Related posts

Κοuκλάpα 1.5 μήνα πριν γεννήσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η εμφάνιση που άφησε άπαντες με ανοικτó στóμα σε πάρτι γενεθλίων

Ανακοίνωσε τα χείρıστα ο Λέκκας για τον σεισμό που έρχεται: «Θα υπάρχουν τεpάστιες απώλειες, θα φτάσει τα 8,2 Ρίχτερ»

«Εγκέλαδоς» με την προφητεία του Αγίου Παϊσίου – «Αuτά θα συμβούν στα νερά του Αιγαίου»