«Έθιξε κάτι πολύ προσωπικό δικό μου»: Η Κλέλια Ρενέση παίρνει θέση στα χυδαία σχόλια που δέχεται

Κλέλια Ρενέση: Όσα δήλωσε με αφορμή όσα γράφτηκαν σε φωτογραφία της

Oι haters στην Κλέλια Ρενέση πήραν την κατάλληλη απάντηση όταν η ηθοποιός, δεν άντεξε με τα σχόλια που έβλεπε και αποφάσισε να πάρει θέση.

Η γνωστή ηθοποιός με αφορμή τις αναρτήσεις της στο Instagram, απάντησε ανοιχτά στα κακόβουλα σχόλια που δέχεται στον προσωπικό της λογαριασμό και αφορούν τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνει την κόρη της.

«Δεν πρέπει να απαντάω. Κάποια στιγμή τώρα τελευταία απάντησα σε κάτι που που έθιξε κάτι πολύ προσωπικό δικό μου, πολύ άγιο και ιερό. Εκεί λες είμαι ένα δημόσιο πρόσωπο, σου έχω δώσει πρόσβαση μέσα από τις δικές μου τις αναρτήσεις, τώρα μην το πας εκεί κάτω, μην κυλιέσαι στο πάτωμα, γιατί αυτά μένουν.

Περισσότερες δηλώσεις από την Κλέλια Ρενέση: “Προσπαθώ ακόμα να την προστατεύω», είπε η Κλέλια Ρένεση”

Εγώ μπορεί να κάνω την πάπια το μικρό θα μεγαλώσει και δεν σου εγγυώμαι ότι δεν είναι χειρότερη από εμένα. Κάπως προσπαθώ να την προστατέψω. Έχει μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον που όλοι την αγαπάνε . Μεγαλώνοντας θα μάθει ότι υπάρχουν και σκληροί άνθρωποι, οι αιχμηροί, αυτοί που θα σε γονατίσουν για κανέναν λόγο, και προσπαθώ ακόμα να την προστατεύω», είπε η Κλέλια Ρένεση.

Related posts

Θρήνος στη χώρα μας: Νεκρή γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια

Ελένη Κόκοτα για Δημήτρη Κόκοτα πριν από λίγο και δακρύζουμε από χαρά

“Ο καρκiνоς του εντέρоυ είναι ύπouλος. Πpоσέξτε αuτά τα σnμάδια γιατί εγώ την πάτnσα”