Έτρωγαν σουβλάκια πάνω από το σκήνωμα του Αγίου Σπυρίδωνα: Χαμός στην Κέρκυρα

Άγιος Σπυρίδωνας: Οι εικόνες που προκάλεσαν αντιδράσεις

Το “Πάσχα στην Κέρκυρα” είναι από τα πιο δημοφιλή και γνωστά στην χώρα, με τα έθιμα να τηρούνται ευλαβικά και χιλιάδες πολίτες να επισκέπτονται το νησί αυτήν την περίοδο.

Η λιτανεία του σεπτού σκηνώματος του Αγίου Σπυρίδωνα βρισκόταν σε εξέλιξη στην Κέρκυρα, όταν μια σειρά από εικόνες άρχισαν να χαλάνε το κλίμα κατάνυξης που υπήρχε… Αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις στην Κέρκυρα και όχι μόνο, προκαλούν οι εικόνες που καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια της λιτανείας.

Το άφθαρτο σκήνωμα του Αγίου Σπυρίδωνα βρισκόταν στην καρδιά του νησιού

Το άφθαρτο σκήνωμα του Αγίου Σπυρίδωνα βρισκόταν στην καρδιά του νησιού, αλλά κάποιοι δεν έδειχναν να ασχολούνται. Τα βλέμματα κέντρισαν οι νεαροί που είχε στήσει τραπέζια στο μπαλκόνι του Ιονίου Πανεπιστημίου και έτρωγαν σουβλάκια. Αίσθηση προκάλεσαν οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας στα social media, όταν κατά την λιτάνευση του σεπτού σκηνώματος του Αγίου Σπυρίδωνα στην Κέρκυρα, κάποιοι ανενόχλητοι έτρωγαν σουβλάκια στο μπαλκόνι στα ανάκτορα, στο σημείο που ανήκει στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

Ένα κτίριο το οποίο σίγουρα δεν είναι για «τραπέζια» αλλά θα έπρεπε επιτέλους να αναδειχθεί με την ιστορία που έχει. Εικόνες που σχολιάστηκαν αρνητικά από ολο τον κόσμο. Το corfutvnews.gr ζήτησε απάντηση από τον Πρύτανη κ. Φλώρο, ο οποίος δεν γνώριζε το θέμα, αν δηλαδή πρόκειται για καποιους που παραβίασαν τον χώρο, τονίζοντας ότι θα ενημερωθεί. Ένα ακόμα θέμα που σχολιάστηκε ήταν και οι άμαξες, οι οποίες εμφανίστηκαν στα Μουράγια στη μέση της Λιτανείας! Μπορεί να εγκλωβίστηκαν αλλά σίγουρα οι εικόνες αυτές προκάλεσαν αντιδράσεις…

Related posts

Ο Ιχθύς με τι ταιριάζει;

«Βόμβα» ΣΚΑΪ με Ελένη Μενεγάκη: Διέρρευσε η αποκαλυψη και οι τηλεθεατές αγωνιούν για το μέλλον

«Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, πάμε δυνατά!»- Το μήνυμα του Γιώργου Αυτιά