Έτσι διατηρεί τη φρεσκάδα και τη νεότητα – Η συμβουλή που έδωσε η Μαρί Σαντάλ στην κόρη της Μαρία – Ολυμπία

Μαρία – Ολυμπία: Ποια είναι η συμβουλή που της έδωσε η μητέρα της

Η κόρη της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου Γλύξμπουργκ είναι μία από τις πλέον ανερχόμενες trend setters με την clean girl αισθητική της και το ανεπιτήδευτα κομψό στιλ της να εμπνέει σε καθημερινή βάση τους 260.000 ακόλουθούς της στο Instagram. 

Με αφορμή τα 26α γενέθλιά της, η Μαρία Ολυμπία αποκάλυψε τα αγαπημένα της προϊόντα περιποίησης, τη haircare ρουτίνα της, αλλά και την πολυτιμότερη συμβουλή ομορφιάς που της έχει δώσει η μητέρα της, καθώς και τη συνήθειά της, που έχει υιοθετήσει.

Η ρουτίνα περιποίησης του προσώπου της κόρης της Μαρί – Σαντάλ

Η ρουτίνα περιποίησης του προσώπου της περιλαμβάνει ένα ήπιο καθαριστικό, το οποίο της το έχει συστήσει ο δερματολόγος της, καθώς έχει ευαίσθητη επιδερμίδα, αλλά και έναν ορό με υαλουρονικό οξύ. “Λατρεύω το πόσο plump και λαμπερή δείχνει η επιδερμίδα μου όταν το χρησιμοποιώ”, λέει. “Περιέχει επίσης witch hazel, ένα συστατικό για το οποίο μου έχει μιλήσει η μητέρα μου και το οποίο με έχει βοηθήσει πολύ με την καταπολέμηση της ακμής, που προκαλεί η χρήση της προστατευτικής μάσκας (maskne)”.

Αγαπημένη της ενυδατική κρέμα είναι η Rich Cream του brand Augustinus Bader. “Χρησιμοποιώ ένα μόνο pump όταν νιώθω την επιδερμίδα μου πολύ ξηρή”, εξηγεί.

Πώς φροντίζει τα μαλλιά της η Μαρία – Ολυμπία

Όπως αποκάλυψε για τα μαλλιά της εμπιστεύεται τον Cristiano στο κομμωτήριο Richard Ward, ο οποίος την κουρεύει από τα οκτώ της χρόνια και είναι αυτός, που περιποιείται τα μαλλιά και της μητέρας της. 

“Η μητέρα μου λατρεύει τα μαλλιά της. Κάνει blow outs τρεις φορές την εβδομάδα και τα βάφει κάθε εβδομάδα. Αν δεν είναι τέλεια, πάντα έχει μια βούρτσα μαζί της. Δεν την έχω δει ποτέ χωρίς αψεγάδιαστα μαλλιά, είναι η έμμονη ιδέα της -και το καταλαβαίνω, την κάνει να νιώθει ωραία. Τώρα, γίνομαι κι εγώ σαν τη μητέρα μου, αφού δεν μπορώ να πάω πουθενά χωρίς τη βούρτσα μου”, λέει. 

Για το λαμπερό ξανθό χρώμα των μαλλιών της ευθύνεται ο Josh στο κομμωτήριο Josh Wood. “Είναι πανέξυπνος”, εξηγεί.

Related posts

Αuτά τα προϊόντα απαγορεúεται να πωλεiται στα Jumbo: Ο λóγος… σε αφήνει άφωνо

«Ελπίζουμε σε θαúμα»: Εφıάλτnς για 13χpονη, τuφλώθηκε από ένα λάθоς που κάνоυμε όλες με τις βαφές μαλλιών

Δυστυχώς: Τέλος χρόνου για τον βασιλιά Κάρολο