Έτσι έχει ξετρελάνει τον Ρουβά η Κάτια Ζυγούλη: Η δίαιτα που ακολουθεί και που σου κάνει το απόλυτο κορμί

Κάτια Ζυγούλη: Ποιο είναι το μυστικό της και διατηρείται άψογα

Αναμφισβήτητα η Κάτια Ζυγούλη είναι μια από τις γυναίκες που τις βλέπεις και μένεις με το στόμα ανοιχτό. Εκτός από ομορφιά διαθέτει και κορμάρα ακόμα και μετά από 4 γέννες.

Βέβαια, για να διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της ακολουθεί μια δίαιτα που την βοηθά.

Μέσα από το κανάλι της στο Youtube είχε μιλήσει για θέματα που αφορούν τις γυναίκες και κυρίως τις μαμάδες. Αποκάλυψε αν έχει κυτταρίτιδα, ενώ περιέγραψε πώς είναι η κοιλιά της μετά τις γέννες.

Κάτια Ζυγούλη: Η διατροφή της

«Έχω κυτταρίτιδα από την κοιλιά μέχρι τον αστράγαλο. Κάνω διαλειμματική δίαιτα, αυτό που τρως τις 8 ώρες και τις 16 όχι. Αλλά τις 8 ώρες μην του δώσετε και καταλάβει, χρειάζεται μέτρο. Δύο γεύματα, καλό φαγητό, καλή ποιότητα, όχι λιπαρά», αποκάλυψε.

«Μετά από τέσσερις εγκυμοσύνες η κοιλιά μου δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Έκανα πάρα πολύ διατροφή, έκανα πάρα πολύ γυμναστική τη στιγμή που το αποφάσισα εγώ και ήρθε και έγινε κούκλα. Όταν λίγο χαλαρώνω με το φαγητό και τη γυμναστική, η κοιλιά ακολουθεί τους ρυθμούς μου και χαλαρώνει και αυτή. Στην κοιλιά δεν θα έκανα επέμβαση. Είναι επικίνδυνο και επώδυνο», συνέχισε για την κοιλιά της.

Τι είναι η διαλειμματική δίαιτα

Η διαλειμματική νηστεία είναι μία από τις δημοφιλέστερες και νέες τάσεις στη διατροφή. Κατά καιρούς προκύπτουν διάφορα διατροφικά σχήματα και μοτίβα τα οποία υπόσχονται γρήγορη απώλεια σωματικού βάρους. Τα τελευταία χρόνια γίνεται λόγος για τη Intermittent Fasting (IF) ή αλλιώς διαλειμματική δίαιτα ή διαλειμματική νηστεία, η οποία παρουσιάζει σημαντικό ερευνητικό ενδιαφέρον.

Η διαλειμματική νηστεία είναι μια μέθοδος με κυκλικό πρόγραμμα μεταξύ περιόδων νηστείας και περιόδων φαγητού, δεν περιλαμβάνει αποκλεισμό τροφών από τις ομάδες τροφίμων αλλά εστιάζει στη χρονική περίοδο που θα καταναλωθεί η τροφή.

Η «δίαιτα» αυτή περιλαμβάνει ποικιλία τροφίμων, η οποία ανάλογα με το διατροφικό μοτίβο εστιάζει σε διαφορετικές μεθόδους όπως μειωμένη ημερήσια θερμιδική πρόσληψη, εναλλασσόμενη νηστεία, ημερήσια νηστεία και χρονικά περιορισμένη πρόσληψη τροφής.

Πως λειτουργεί

Όπως προαναφέρθηκε η διαλειμματική νηστεία περιλαμβάνει ένα μεγάλο εύρος προσεγγίσεων, καθώς υπάρχουν πολλά διαφορετικά πρωτόκολλα αυτού του μοντέλου διατροφής.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη