«Έτσι θα αποδείξω την αθωότητά μου» – Οι δηλώσεις του Πέτρου Φιλιππίδη

by Τόνια Τζαφέρη

Ο ηθοποιός έχει πλέον νέο συνήγορο υπεράσπισης

«Ενσυνείδητα ο κ. Φιλιππίδης έχει αποφασίσει να μην τροφοδοτεί με ειδήσεις την υπόθεση. Θα μιλήσει στο δικαστήριο. […]Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν προτίθεται να κάνει ούτε αγωγή, ούτε μήνυση στις γυναίκες που τον κατηγορούν. Η θέση του είναι ότι είναι αθώος και θα προσπαθήσει να αποδείξει την αθωότητά του», δήλωσε ο κ. Δημητρακόπουλος στην αρχική του τοποθέτηση με την παρουσιάστρια να σπεύδει να του απαντήσει.

Ο νέος δικηγόρος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega και τη Σίσσυ Χρηστίδου εξηγώντας, μεταξύ άλλων, την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει ο πελάτης του μετά τις σοβαρές κατηγορίες που έχει να αντιμετωπίσει, για ένα βιασμό και άλλες δύο απόπειρες.

«Όπως επιλέγουν οι άνθρωποι να βγουν να τον υπερασπιστούν, με τον ίδιο τρόπο, έχουν και οι άνθρωποι που ακούνε αυτές τις απόψεις να αντιδράσουν. Δε μπορούμε να λέμε ότι ο καθένας θα λέει τη γνώμη του αλλά αυτός που ακούει αυτόν που υποστηρίζει κάποιον που κατηγορείται για κάτι τόσο σοβαρό να μη μπορεί να εκφραστεί», δήλωσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Έτσι θα αποδείξω την αθωότητά μου» – Οι δηλώσεις του Πέτρου Φιλιππίδη

«Έχει δικαίωμα ο Φιλιππίδης και κάποιοι άνθρωποι να αντιδράσουν και να πουν μία καλή κουβέντα.

«Θέλετε να τον κατηγορήσετε που λέει ότι είναι αθώος; Κατηγορείστε τον. Θα υπερασπιστεί την αθωότητά του. Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει στερηθεί την ελευθερία του από τρεις αφηγήσεις», πρόσθεσε στα σχόλιά του ο συνήγορος του κατηγορούμενου ηθοποιού απαντώντας στην παρουσιάστρια η οποία όμως είχε τον τελευταίο λόγο.

«Έτσι θα αποδείξω την αθωότητά μου» – Οι δηλώσεις του Πέτρου Φιλιππίδη

«Μπορεί οι γυναίκες στη δικογραφία να είναι τρεις, αλλά οι αφηγήσεις είναι εκατοντάδες. Θα εμφανιστεί αυτό μπροστά σας. Όλο το πλαίσιο της γενετήσιας κακοποίησης και της προσβολής θα είναι στον φάκελο και θα αποτελούν μέρος της υπόθεσης», απάντησε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo