Έτσι θα βοηθήσουμε: Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι ζευγαριού που περιμένουν το μωράκι τους στην Παλλήνη

Παλλήνη: Καταστροφή και απελπισία άφησαν πίσω τους οι πυρκαγιές

Μαύρη είναι η επόμενη ημέρα από τις πυρκαγιές που κατακαίγαν τα πάντα στο πέρασμα τους, από την Πεντέλη μέχρι και τον Γέρακα. Δυστυχώς παρά πολλοί πολίτες… είδαν τα σπίτια τους και τους κόπους μια ζωής να γίνονται στάχτες.

Δραματική είναι η κατάσταση στην Παλλήνη, με το βασικό μέτωπο της φωτιάς να βρίσκεται, πλέον, εκεί, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παλλήνης, Κώστας Σμέρος. Παρά τις προσπάθειες των πυροσβεστών και των εναέριων μέσων, που επιχειρούν ξανά με το πρώτο φως της ημέρας, κατοικίες παραδόθηκαν στις φλόγες, με τις ζημιές να είναι εκτεταμένες και σε πυλώνες με ηλεκτροφόρα καλώδια.

Πως μπορείτε να βοηθήσετε το ζευγάρι από την Παλλήνη

Ένα από τα σπίτια που κάηκαν ολοσχερώς είναι και αυτό ενός ζευγαριού από την Ανθούσα που περιμένουν να γεννηθεί το αγοράκι  τους τον επόμενο μήνα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την οικογένεια απευθύνουν έκκληση για να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα βρεφικά είδη για το μωράκι τους καθώς όλα όσα είχαν χάθηκαν στις στάχτες.

Όπως μας ανέφεραν  “Είμαστε δημότες Ανθούσας – περιμέναμε με λαχτάρα από μέρα σε μέρα τον ερχομό του γιου μας που θα γεννηθεί σε ένα μήνα. Το σπίτι μας και όλη η πολύμηνη προετοιμασία για το μωρό έχουν καταστραφεί ολοσχερώς.  Φιλοξενούμαστε σε συγγενικό σπίτι.

Κάθε βοήθεια για πράγματα για τον ερχομό και τους πρώτους μήνες του μωρού είναι πολύτιμη μέχρι να σταθούμε στα πόδια μας.

Σας ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση. Γιάννης και Γεωργία

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6945317535  κ. Θάνος 

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ