Έτσι, θρηνούν οι μάνες όταν χάνουν τα παιδιά τους: Σασμός – Μαρία Πρωτόπαππα

by Τόνια Τζαφέρη
Έτσι, θρηνούν οι μάνες όταν χάνουν τα παιδιά τους: Σασμός – Μαρία Πρωτόπαππα

Μαρία Πρωτόπαππα: Συγκλόνισε στο χθεσινό επεισόδιο του Σασμού

Το κοινό για μια ακόμη φορά αποθέωσε την ηθοποιό για τον ρόλο και την ερμηνεία της, όταν ως μητέρα του δολοφονημένου Πετρή, βρέθηκε στα δικαστήρια.

Για τη Μαρία Πρωτόπαππα όσα κι αν πεις για το ταλέντο της, μοιάζουν λίγα μπροστά στις συγκλονιστικές ερμηνείες που δίνει κάθε φορά στον Σασμό. Η ηθοποιός καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό, μας κάνει να υποκλινόμαστε, να συγκινούμαστε, να κλαίμε, να ζούμε το δράμα της τηλεοπτικής Μαρίνας σαν να είναι αληθινό. Σαν να είμαστε κι εμείς μέρος αυτού. Και το ίδιο έγινε και στο επεισόδιο της Τετάρτης.

“Και ήρθε η Μαρία Πρωτόπαππα να μας τσακίσει με την ερμηνεία της στην κατάθεση”

Η ώρα της δίκης έφτασε και η Μαρίνα ανέβηκε να καταθέσει. Η σκηνή συγκλονιστική και η αλήθεια είναι πως στα τελευταία επεισόδια του Σασμού, κάπου το είχαμε χάσει το κομμάτι της συγκίνησης. Και ήρθε η Μαρία Πρωτόπαππα να μας τσακίσει με την ερμηνεία της στην κατάθεση. Συγκλονιστική. Αποτύπωσε όλο τον πόνο της μάνας που θρηνεί για τον θάνατο του παιδιού της, έχοντας απέναντί της τον φονιά του.

Έτσι, θρηνούν οι μάνες όταν χάνουν τα παιδιά τους: Σασμός – Μαρία Πρωτόπαππα

Μάλιστα, στο twitter αρκετοί χρήστες παρατήρησαν αυτό ακριβώς: η ηθοποιός μάς έδειξε πως θρηνούν οι χαροκαμένες μάνες. Το Twitter υποκλίθηκε ξανά στη Μαρία Πρωτόπαππα Το Twitter, λοιπόν, πήρε φωτιά, τα σχόλια έδωσαν και πήραν, ενώ όλοι οι χρήστες παραδέχτηκαν ότι τους τσάκισε η σκηνή του δικαστηρίου.

Η αποθέωση της Μαρίας Πρωτόπαππα για την ερμηνεία της