Εurovision: Έρχεται συνεργασία-«φωτιά» της Ισπανίδας Chanel με την Ελένη Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα: H συνεργασία που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις

Πρόκειται για δυο συμμετοχές και δυο γυναίκες οι οποίες ξεχώρισαν στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, με τις εκρηκτικές τους παρουσίες. Που να συναντηθούν και οι δυο μαζί πάνω στην σκηνή…

Μία «εκρηκτική» συνεργασία που σίγουρα θα συζητηθεί ετοιμάζει η Ελένη Φουρέιρα και η Ισπανίδα… Σανέλ, που έβαλε «φωτιά» στη σκηνή της φετινής Eurovision.

Οι αποκαλύψεις για την Φουρέιρα και την Ισπανίδα τραγουδίστρια

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή Happy Day, η εμφάνιση της Σανέλ με το τραγούδι «SloMo» στον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού, ήταν εμπνευσμένη από την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα το 2018, με το τραγούδι «Fuego».

Μάλιστα, η Σανέλ είχε επικοινωνήσει με την Ελένη Φουρέιρα και της αποκάλυψε πως όντως, εκείνη την ενέπνευσε για τη χορογραφία και την σέξι εμφάνιση της.

Όπως αποκάλυψε το ίδιο ρεπορτάζ, οι δύο εκρηκτικές σταρ ετοιμάζουν σύντομα μια συνεργασία, στο πλαίσιο των φετινών Mad Awards.

Η Σανέλ με το «SloMo», κατάφερε να αποσπάσει πολλούς βαθμούς και από τις επιτροπές και από το televoting στη Eurovision και βρέθηκε στην τρίτη θέση, μετά το Ηνωμένο Βασίλειο και τη νικήτρια Ουκρανία.

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024