Εύα Μανωλαράκη: Η κόρη της Πόπης Τσαπανίδου έγινε 32 ετών, φαίνεται 22 και μοιάζει εκπληκτικά στη μαμά

Κόρη Πόπης Τσαπανίδου: Η Εύα Μανωλαράκη είναι ίδια η μαμά της

Κόρη Πόπης Τσαπανίδου: Το όμορφο μήνυμα στο Instagram

Κόρη Πόπης Τσαπανίδου: «Πότε ήταν ένα σκουρόχρωμο αφυδατωμένο ψηλό και κοκκαλιάρικο νεογέννητο -καμιά σχέση με τα μωρά των διαφημίσεων- που μου το σύστησαν ως «ορίστε η κόρη σου» και εγώ αναρωτιόμουν γιατί δεν το λάτρεψα όπως όλες οι μάνες λένε…», ξεκίνησε το μήνυμά της στο Instagram, για την κόρη της Εύα που είναι 31 ετών.

Η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου είναι αρκετά δραστήρια στα κοινωνικά δίκτυα και συχνά αναρτά φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή, τις οποίες συνοδεύει με μακροσκελής λεζάντες. Η γνωστή δημοσιογράφος ήταν 3,5 μηνών έγκυος στις δίδυμες κόρες της, όταν ο σύζυγός της πέθανε από ηλεκτροπληξία. Όντας μία δυνατή γυναίκα κατάφερε να μεγαλώσει μόνης της, τα τρία της παιδιά.

Κόρη Πόπης Τσαπανίδου: Η Εύα Μανωλαράκη είναι ίδια η μαμά της

Κόρη Πόπης Τσαπανίδου: Όσα έγραψε για την κόρη της

«Αφού ήμουν μάνα πια και εγώ, αλλά κατάλαβα τι εννοούν την επόμενη ημέρα και μετά την επόμενη και ξανά μανά την επόμενη. Kάθε λεπτό κάθε στιγμή που την έβλεπα, ένοιωθα την αγάπη μου γι αυτήν να πολλαπλασιάζεται πέρα από τους μεγαλύτερους αριθμούς. Πέρα από κάθε περιγραφή. Μετά περπάτησε και άρχισε να μιλάει σιγά σιγά και ξαφνικά δεν έβαζε γλώσσα μέσα και πήγε σχολείο και την καμάρωσα. Παναγιά στη γιορτή τα Χριστούγεννα και μετά γυμνάσιο και τα καρδιοχτύπια της για κείνο το αγοράκι»

«Μετά βαλίτσες πανεπιστήμιο και «οι άλλες μανάδες έρχονται συχνότερα και φέρνουν σπανακόπιτες» και αποφοίτηση και η πρώτη δουλειά. Οι διακοπές στην ενήλικη ζωή και έλα να βάλουμε κουρτίνες στο καινούριο μου σπίτι και μετά «καλά ρε μάνα έχουμε και δουλειές να κάνουμε» και ο συνεταιρισμός μας στο ίντερνετ»

Η Πόπη Τσαπανίδου, όπως και άλλωστε όλες οι μαμάδες που έχουν παιδιά στην ίδια ηλικία με την κόρη της, δεν κατάλαβε πότε πέρασαν τα χρόνια από τη μέρα που τη γέννησε και την κράτησε στην αγκαλιά της για πρώτη φορά. Δεν κατάλαβε πώς πέρασαν τα χρόνια στο σχολείο και το πανεπιστήμιο. Πότε το «μωρό» της έγινε 31 ετών;

Πόπη Τσαπανίδου: Η δημοσίευση για την κόρη της

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν