Έβαλε τα κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου: «Νιώθω πολύ μόνη μου στη ζωή»

Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε σε λυγμούς η παρουσιάστρια

Με αφορμή την έκπληξη του Νίκου Κοκλώνη, η παρουσιάστρια ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής ενώ εξομολόγηθηκε πως τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά όσο θα ήθελε στη προσωπική της ζωή.

Νίκος Κοκλώνης και Κατερίνα Καινούργιου ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha σε μια ιδιαίτερη μέρα, καθώς η παρουσιάστρια έχει την ονομαστική της εορτή.

Η Κατερίνα Καινούργιου με δάκρυα στα μάτια μίλησε για την σχέση αγάπης με τον Νίκο Κοκλώνη, τον τηλεοπτικό παραγωγό και καλό της φίλο, ο οποίος βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της, σε κάθε ιδιαίτερη στιγμή της προσωπικής και επαγγελματικής της ζωής.

«Συγγνώμη, συγκινήθηκα τόσο πολύ. Ο Νίκος για μένα είναι αδελφός μου, είναι ο καλύτερός μου φίλος, το στήριγμά μου. Και γενικότερα επειδή τα τελευταία χρόνια της ζωής μου, στα θέματα της προσωπικής μου ζωή και σε άλλα θέματα έχω λίγο ταλαιπωρηθεί, όσο ήταν ο Νίκος δίπλα μου, ακόμα και σε δύσκολες στιγμές που νοσηλεύτηκα, ήταν μόνο αυτός ο άνθρωπος δίπλα μου», είπε η παρουσιάστρια.

«Νιώθω πολύ μόνη μου στη ζωή», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου στον Νίκο Κοκλώνη με τον ίδιο να της απαντά τηλεφωνικά πως θα ήταν πολύ ταιριαστοί και ως ζευγάρι.

Κατερίνα Καινούργιου: Η στιγμή που η παρουσιάστρια λύγισε

Related posts

Αποκάλυψη φωτιά για Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει τελικά η πριγκίπισσα

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα