Εβελίνα Παπαντωνίου: Κατέκτησε τον τίτλο της σταρ Ελλάς, το τέλος στην καριέρα της και ο άγνωστος πατέρας του γιου της

Εβελίνα Παπαντωνίου: Όσα δεν γνώριζες για την ελληνίδα σταρ Ελλάς

Κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να αναδειχθεί σε σταρ Ελλάς, διαγράφοντας μια μακρά καριέρα στο μόντελινγκ, όπου και αποφάσισε να απομονωθεί και να αφοσιωθεί στην προσωπική της ζωή.

Το 2001 η Εβελίνα Παπαντωνίου  αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς και λίγους μήνες αργότερα έφθασε μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου της Μις Υφήλιος.Γεννήθηκε στην Αθήνα και τ’ όνειρό της από παιδί ήταν να κατακτήσει τις εγχώριες και διεθνείς πασαρέλες. Και το κατάφερε αφού όχι μόνο κέρδισε στα Ελληνικά Καλλιστεία τον τίτλο της σταρ…

Περισσότερες πληροφορίες για την Εβελίνα Παπαντωνίου

Η αναπληρωματική Υφήλιος 2001 Εβελίνα Παπαντωνίου έλαμψε στις πασαρέλες τη δεκαετία του 2000, έκανε και το πέρασμά της από την τηλεόραση και στη συνέχεια… εξαφανίστηκε. Πλέον, έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά κοσμημάτων που διατίθεται σε επιλεγμένα σημεία των Αθηνών.

Βλέπεις, σε αντίθεση με όλες σχεδόν τις Σταρ Ελλάς πριν και μετά από εκείνη, η Εβελίνα ποτέ δεν ψήθηκε με την δημοσιότητα, ποτέ δεν πάσχισε να βγει φωτογραφίες σε κοσμικά πάρτι, να κάνει ένα καλό γάμο ή να μείνει έγκυος από τον σωστό γαμπρό.

Εβελίνα Παπαντωνίου: Εξαφανίστηκε τόσο διακριτικά όσο εμφανίστηκε

Εμφανίστηκε από το πουθενά, τσίμπησε μέσα σε ένα τριμηνάκι τον τίτλο της Σταρ Ελλάς και της Αναπληρωματικής Μις Υφήλιος, γδύθηκε για το Playboy (κάτι ασυνήθιστο για Σταρ Ελλάς), έκανε τις μόδες της, τις σέξι φωτογραφήσεις για το Nitro και μετά εξαφανίστηκε.

Το ίδιο διακριτικά με το πώς εμφανίστηκε. Και μάλιστα με δική της πρωτοβουλία και όχι επειδή ‘’στέρεψαν’’ οι προτάσεις.

Από το 2009 η Εβελίνα Παπαντωνίου αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. «Έχω σταματήσει από το 2009 το μόντελινγκ και εφόσον σταμάτησα να κάνω αυτό το επάγγελμα. Το Νοέμβριο του 2014 έφερε στον κόσμο τον γιο της. Έχει ένα παιδάκι το οποίο όπως είχε πει επίσης τότε, την κάνει να αισθάνεται γεμάτη.

Η Εβελίνα Παπαντωνίου είναι κατηγορηματική ότι ο Δάκης είναι “οικογενειακός φίλος” και τίποτε παραπάνω.

Άλλοι, πάλι λένε πως η μικρά κατά έναν ανεξήγητο λόγο ψεύδεται. Τι να πω τέτοια διχογνωμία ούτε για τον Όμηρο δεν έχει υπάρξει. Πάντως, η ίδια υποστηρίζει ότι η όλη ιστορία είναι δημιούργημα ενός δημοσιογράφου και πως αυτή όταν είχε ξεσπάσει ο σχετικός ντόρος πριν κάτι χρόνια ήταν μικρή για να αντιδράσει.

“Ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού” – το οποίο παρεπιμπτόντως σηκώνει μεγάλη κουβέντα – να σου αναφέρω ακόμη ότι η Εβελίνα επιβεβαίωσε ότι πατέρας της είναι κάποιος Γερμανός. Περισσότερα στοιχεία δεν έδωσε οπότε και το μυστήριο συνεχίζει να υπάρχει.

Related posts

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο