Εβελίνα Βαρσάμη: «Τα υπέροχα γκριζοπράσινα σου μάτια, θα ξανακοιτάξουν τον κόσμο σωστά»

by Τόνια Τζαφέρη

Εβελίνα Βαρσάμη: Η νέα δήλωση της για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη

Εβελίνα Βαρσάμη: Την δυνατότητα να δει τον κόσμο ξανά, θα έχει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης. Μετά από ένα ακόμη σημαντικό χειρουργείο στα μάτια, όπως μας ενημερώνει η γυναίκα του Εβελίνα Βαρσάμη, στο facebook. Η Εβελίνα από την πρώτη στιγμή του σοβαρού τροχαίου βρίσκεται στο πλευρό του.

Εβελίνα Βαρσάμη: Η νέα δήλωση για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη


Ο γνωστός παρουσιαστής συνεχίζει την γενναία του μάχη και η κατάσταση του βελτιώνεται μέρα με την μέρα. Σε αυτόν τον αγώνα, βρίσκεται στο πλευρό του και η σύζυγός του Εβελίνα. Υπενθυμίζουμε πως ο παρουσιαστής είχε ένα σοβαρό τροχαίο τα Χριστούγεννα του 2017 και από τότε δίνει διαρκώς σκληρές μάχες.

Το διάστημα που πέρασε, ο Κωνσταντίνος έκανε διαρκώς επεμβάσεις, αλλά και φυσιοθεραπείες για να βελτιώσεις την κίνηση του. Τον Απρίλιο, ο παρουσιαστής υποβλήθηκε σε σοβαρή επέμβαση στο κεφάλι, στο σημείο που είχε υποστεί ζημιά από το τροχαίο και όλα πήγαν καλά.

Η Εβελίνα έγραψε στην ανάρτηση της, πως ο Κωνσταντίνος θα κάνει το Σάββατο ακόμα μια επέμβαση, αυτήν την φορά στα μάτια: “Το Σάββατο αυτά τα υπέροχα γκριζοπράσινα σου μάτια, θα ξανακοιτάξουν τον κόσμο “ΣΩΣΤΑ”, με την βοήθεια του χειρούργου οφθαλμίατρου, Π. Αρβανίτη!!!! Τέλος ο στραβισμός!!!”.

Η ανάρτηση της Εβελίνας Βαρσάμη στο facebook

Εβελίνα Βαρσάμη: Η νέα δήλωση για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη

Εβελίνα Βαρσάμη: «Τα υπέροχα γκριζοπράσινα σου μάτια, θα ξανακοιτάξουν τον κόσμο σωστά»

Από μεριάς μας, ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και μόνο ευχάριστα νέα από την κατάσταση της υγείας του.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα