«Εβγαλα φωτογραφία με τη γιαγιά μου και ξέρω ότι πολλοί θα με κοροϊδεύουν»

by Τόνια Τζαφέρη

Φωτογραφία μαζί με τη γιαγιά: Συγκινητική ανάρτηση

Φωτογραφία μαζί με τη γιαγιά: Πολλές είναι οι δημοσιεύσεις που καθημερινά κερδίζουν την προσοχή μας. Τόσο την δική μας, όσο και ολόκληρου του διαδικτύου. Αυτήν την φορά εστιάσαμε σε έναν άνδρας, ο οποίος έκανε μια άκρως συγκινητική και ενδιαφέρουσα ανάρτηση.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη ανάρτηση είχε και φωτογραφία. Όλοι μας αγαπούσαμε και συνεχίζουμε να αγαπάμε τον παππού και τη γιαγιά μας. Όμως, η προκειμένη περίπτωση αφορά μία γιαγιά και έναν εγγονό.

Εκείνος εξέφραζε τα συναισθήματά του για τη γιαγιά του. Μάλιστα, ο ίδιος δεν παρέλειψε να αναφέρει πως τόσο οι γιαγιάδες, όσο και οι παππούδες αξίζουν την προσοχή μας για τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε. Αναλυτικότερα:

«Ξέρω ότι πολλοί θα με κοροϊδεύουν, που έβγαλα φωτογραφία με τη γιαγιά μου και όχι με την κοπέλα μου. Τη γιαγιά μου όμως την αγαπώ περισσότερο στον κόσμο, με όλη μου την καρδιά και ψυχή. Είμαι περήφανος που την έχω.

Επειδή, αντικατέστησε τη μητέρα μου, την οποία έχασα πολύ νωρίς. Η γιαγιά μου είναι το είδωλο μου. Οι γιαγιάδες και οι παππούδες ζουν στην καρδιά μας. Πρέπει να τους προσέχουμε, ειδικά αυτές τις δύσκολες μέρες. Μείνετε στο σπίτι και φροντίστε τους. Είναι ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά».

Φωτογραφία μαζί με τη γιαγιά: Συγκινητική ανάρτηση

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα