Ευλογητός: Που βρίσκεται σήμερα 17 χρόνια μετά, ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον δολοφόνο της Λάμψης

Ευλογητός: Πως είναι και τι κάνει σήμερα ο ηθοποιός

Οι περισσότεροι θα θυμούνται ένα από τους πιο ανατριχιαστικούς ρόλους της ελληνικής τηλεόρασης. Ο Ευλόγητος ήταν ένας χαρακτήρας στη σειρά Λάμψη, ο οποίος ήταν ο πρώτος διαβόητος serial killer της τηλεόρασης και το οποίο υποδύθηκε ο Κώστας Τερζάκης.

Ο Κώστας Τερζάκης που υποδύθηκε τον «Ευλογητό» από το 1989 είναι επαγγελματίας ηθοποιός, με πάνω από 30 παραστάσεις στο θέατρο. Ο ίδιος έχει συνεργαστεί με μεγάλους ηθοποιούς και σκηνοθέτες, ενώ έχει πάρει μέρος σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, παραστάσεις, βιντεοταινίες και κινηματογραφικές ταινίες.

Ο ίδιος είναι πατέρας δύο παιδιών, ενώ αυτό που ίσως δεν γνωρίζουν πολλοί είναι πως το 2020 μέχρι το 2022 ο Κώστας Τερζάκης υπήρξε ο αφηγητής της κοινωνικής σειράς “Οικογενειακές Ιστορίες”.

Ο ρόλος του Ευλόγητου που έπαιξε ο Κώστας Τερζάκης στη «Λάμψη»

Μεταξύ άλλων ο ίδιος έχει συμμετέχει στις εξής σειρές: Η Αλτάνα της Πάργας 1990 ΕΤ2, Η Λάμψη 1991 ΑΝΤ1, Ο Πέτρος και τα Κορίτσια του 1994 Mega, Το Τρίτο Στεφάνι 1995 ΑΝΤ1, Χάλι εντ 1996 ΑΝΤ1, αλλά και σε κινηματογραφικές ταινίες, όπως: Carousel (2008), Μέδουσα 1998, Ο παπαμαφίας 1986, Βλακούν 1987, Η γυναίκα μου ο Αντρέας 1987.

Ο ρόλος του serial killer στη θρυλική σειρά του ΑΝΤ1 «Λάμψη» ήταν ένας άκρως μυστηριώδης ρόλος που έκρυβε το πρόσωπό του πίσω από μία ανατριχιαστική μάσκα. Ο θρυλικός δολοφόνος μιλούσε με χαρακτηριστική ψιθυριστή φωνή και σκότωνε όσους προμήθευαν με ναρκωτικά τη νεολαία.

Related posts

«Θαúμα» σήμερα μετά από έναν μήνα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σκοτώθηκε γνωστός επιχειρηματίας μόλις 35 χρόνων

Αβάσταχτος πόνος για τον Γιάννη Καλλιάνο: Και δεύτερος θάνατος στην οικογένειά του, μετά τον πατέρα του