Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η πρώην παίκτρια μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά την δωρεά στο «Χαμόγελο του παιδιού»

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η αποκαλυπτική συνέντευξη της πρώην παίχτριας του Survivor

Η Ευριδίκη Παπαδοπούλου έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε για την πρόταση γάμου που δέχτηκε αλλά και για την δωρεά της στο Χαμόγελο του Παιδιού.

«Δεν είχα στο μυαλό μου την πρόταση γάμου που μου έκανε ο μέλλοντας σύζυγός μου, ο οποίος είναι καρδιολόγος. Ο σύντροφός μου ήρθε μέσα στο παιχνίδι μέσα από το στόμα του φίλου μου του Ανανία, ο οποίος δεν είχαμε πει ποτέ ότι θα είναι ο κουμπάρος, γιατί δεν είχαμε αναφερθεί ποτέ σε τέτοια γεγονότα. Όταν γύρισα και ήθελα να το ακούσω από το στόμα του, εξεπλάγην θετικά. Εμένα δεν μου αρέσουν οι τίτλοι στις σχέσεις, με ενδιαφέρει η αγάπη. Αφού τον αγαπάω και με αγαπάει ας γίνει»

Για τα αρνητικά σχόλια μετά τη δωρεά στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε:

«Όταν εκτίθεσαι ο κάθε άνθρωπος μπορεί να πει ότι θέλει, εγώ δεν δίνω βαρύτητα σε αυτά τα πράγματα γιατί ξέρω πολύ καλά ποια είμαι. Εγώ βγαίνοντας αποφάσισα να κάνω ένα μεγάλο μέρος της αμοιβής από το Survivor στο Χαμόγελο του παιδιού και όταν μαθεύτηκε και μπήκα στο twitter το 99% έγραφε θετικά και το 1% έγραφε πικρόχολα σχόλια. Είναι όλα μέσα στο πρόγραμμα. Πάντα θα πουν οι άνθρωποι».

Τέλος, άφησε και το δικό της σχόλιο για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, τον παίκτη που έχει αναστατώσει τους παίκτες του ριάλιτι από την πρώτη εβδομάδα που μπήκε στο παιχνίδι.

Η Ευριδίκη Παπαδοπούλου μιλάει για τον συμπαίχτη της Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

«Ο Κωνσταντίνος είναι μία πολύ ευαίσθητη ψυχή που αγαπάει πάρα πολύ τα ζώα και θέλω να πω ότι μου έχει εκμυστηρευτεί ότι θα δώσει ένα μέρος της αμοιβής του σε φιλοζωικές ομάδες. Ο Κωνσταντίνος όταν μπήκε στο παιχνίδι ήταν πολύ πιο ήρεμος αλλά όταν άρχισε να δέχεται επιθέσεις, άλλαξε. Τον αμφισβήτησαν από την αρχή. Δεχόταν ομαδική επίθεση».

Related posts

Ο σκιτσογράφος ΚΥΡ προβλέπει το μέλλον του Στέφανου Κασσελάκη

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα