Εξαφανίστηκε η Έλενα Χριστοπούλου: «Αν είναι να έρθει εδώ, φεύγω εγώ» είπε στη Σκορδά

Εξαφανίστηκε η Έλενα Χριστοπούλου: «Αν είναι να έρθει εδώ, φεύγω εγώ» είπε στη Σκορδά

Έλενα Χριστοπούλου: Έφυγε από το πλατό η booker μοντέλων

Το όνομα του Δημήτρη Ουγγαρέζου προκάλεσε αναστάτωση στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» μεταξύ Έλενας Χριστοπούλου και Φαίης Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συναντήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης σε εκδήλωση που έγινε για τους δημοσιογράφους από το Make a Wish. Οι συνεργάτες της στο «Πρωινό μας» ρώτησαν την παρουσιάστρια για το περιεχόμενο της κουβέντας που είχαν κι εκείνη αν και δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα για τη σχέση που έχουν, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για μια μελλοντική συνεργασία.

Η απάντηση της Φαίης Σκορδά στην Έλενα Χριστοπούλου

«Εγώ τον Δημήτρη τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια κι έχουμε συνεργαστεί πολλά χρόνια. Μπορεί να μην μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο, μπορεί να μη βγαίνουμε για ποτάκι, εγώ δεν βγαίνω έξω, έχουμε διαφορετική καθημερινότητα, ό,τι και να γίνει όμως είναι ένας άνθρωπος που εγώ αγαπώ πολύ, αυτό δεν αλλάζει και όσο μπορεί θα είναι δίπλα μου.

Επειδή έχει γίνει όλο αυτό, δεν θα πάω να κάτσω δίπλα του; Δεν θα τον αγκαλιάσω, δεν θα μιλήσουμε; Δεν μπαίνει κανείς ανάμεσα σε αυτό. Είναι μία σχέση, η οποία έχει κτιστεί με πολύ κόπο και δεν αλλάζει», είπε η Φαίη Σκορδά.

«Σε αυτή τη δουλειά κάποιες στιγμές δημιουργούνται εντάσεις μέσα σε μια ομάδα, κάποιες στιγμές όχι. Αυτά είναι τα σημαντικά; Εγώ με τον Δημήτρη έχω συνεργαστεί και ήμασταν την ίδια χρονιά όταν έχασε τους γονείς του. Όλα τα άλλα είναι απλώς για να τα συζητάμε», συνέχισε.

Εξαφανίστηκε η Έλενα Χριστοπούλου: «Αν είναι να έρθει εδώ, φεύγω εγώ» είπε στη Σκορδά

«Η ζωή κάνει κύκλους και μπορεί να συνεργαστείτε ξανά», σχολίασε ο Βασίλης Νομικός και τότε η Έλενα Χριστοπούλου σηκώθηκε από τη θέση της και είπε: «Πες το μας άμα είναι να φύγω εγώ από τώρα σιγά σιγά. Φεύγω, παίρνω και το κινητό μου, άμα είναι να έρθει εδώ ο Ουγγαρέζος».

«Δεν ξέρεις τι γίνεται, δεν ξέρω κι εγώ τι θα κάνω του χρόνου. Εδώ θα είμαι…», συμπλήρωσε η Φαίη Σκορδά.

Προτεινόμενα