Εξαιρετικά νέα από τον Κώστα Λεφάκη: Ποια τρία ζώδια θα πλουτίσουν τους επόμενους μήνες

Κώστας Λεφάκη: Οι προβλέψεις ζωδίων για τις επόμενες ημέρες

Για δίδυμους και ζυγούς σύμφωνα με τον γνωστό αστρολόγο έρχεται οικονομική “εκτόξευση”, ενώ με τον ανάδρομο Ερμή δεν είναι και η καλύτερη φάση για τους περισσότερους.

Ο Κώστας Λεφάκης σπανίως εμφανίζεται ιδιαίτερα αισιόδοξος, αλλά αυτή την φορά δείχνει να πιστεύει στην οικονομική ευημερία των ζωδίων, όπως αυτή αναμένεται να αποτυπωθεί.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, το επόμενο διάστημα θα χαρακτηριστεί σίγουρα από σοβαρή σκέψη για πολλά θέματα, ωστόσο μπορούμε στην νέα εβδομάδα (19-25/9) να δοκιμάσουμε πράγματα, με τη Λίτσα Πατέρα να φέρνει «σύννεφα».

Κριός

Το μήνυμα του φθινοπώρου απευθύνεται σε όλους τους Κριούς και έχει σαν σκοπό να επιστήσει την προσοχή σας στο τι και πως θα διαλέξετε για να νοιώσετε «γεμάτη» τη ζωή σας. Τα αισθηματικά σας ήταν συχνά προβληματικά. Ειδικά την τελευταία περίοδο η ανάγκη ουσιαστικών αλλαγών έγινε φανερή. Μην διστάσετε να διαγράψετε τα παλιά, ίσως και την παλιά σας συμπεριφορά στο θέμα. Οικονομικά έχετε τρόπους να αντιδράσετε σε πιέσεις, φροντίστε όμως να είστε μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων σας για να μην προκαλέσετε ανεπιθύμητες αντιδράσεις.

Ταύρος

Η μεγάλη πρόκληση αυτού του φθινοπώρου είναι η εξισορρόπηση του σπιτιού, των οικονομικών σας και της καριέρας. Τα αισθηματικά σας θα σας απασχολήσουν επίσης ευχάριστα αυτή την εποχή. Όμως μην αφεθείτε σε καταστάσεις άνισες και μην επιμένετε να βλέπετε τα πράγματα όπως σας αρέσει. Κάποιοι από εσάς αντιμετωπίζετε διλήμματα σχετικά με το μέλλον. Οι νεότεροι ασχοληθείτε με τις σπουδές σας και με ότι σας φαίνεται δημιουργικό και αποδοτικό, έστω και αργότερα.

Η συνέχεια των προβλέψεων από τον Κώστα Λεφάκη

Δίδυμοι

Νομίζω ότι είναι καλή περίοδος να σκεφτείτε τα οικονομικά σας. Ομολογήστε πως μάλλον χάσατε προσπαθώντας να τα φέρετε στα μέτρα σας και δεν ωφελεί να κρύβετε την απογοήτευση σας. Δοκιμάστε όμως να κάνετε μια νέα αρχή, έχοντας αυτή τη φορά καλύτερο έλεγχο των ενεργειών και των δυνατοτήτων σας. Στον αισθηματικό τομέα τη περίοδο αυτή, για πολλούς από εσάς, γίνονται καθοριστικές αλλαγές και δεν μένει παρά να μην ξανακάνετε τα ίδια λάθη. Κοινωνικά, φροντίστε να είστε ασφαλείς και ευχαριστημένοι!

Καρκίνος

Την περίοδο αυτή θα πρέπει να προσέξετε λίγο τον παρορμητισμό σας που συνήθως εκδηλώνεται… προφορικά. Αυτά που συμβαίνουν γύρω σας, δεν σημαίνει ότι σας αφορούν κιόλας. Επιδιώξτε ηρεμία και ασφάλεια. Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα είναι λιγάκι περίπλοκα αλλά αισιόδοξα. Αναδιοργάνωση είναι κάτι που επιβάλλεται για τους περισσότερους, ιδιαίτερα αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Αισθηματικά, επενδύστε σε μία νέα γνωριμία, ή αλλάξτε κάπως τον τρόπο που αντιμετωπίζετε μια κατάσταση που σας ενοχλεί.

Λέων

Ο ρομαντισμός πολλές φορές γίνεται ανεδαφικός και περιπλέκει τα πράγματα. Αναφέρομαι σε όσους από εσάς έχετε καταφέρει να τον διατηρείτε ακόμα. Τέτοιες φάσεις δεν θα λείψουν είτε είστε παντρεμένοι, είτε είστε δεσμευμένοι είτε ακόμη αδέσμευτοι και ψάχνετε για μόνιμη συντροφιά Το φθινόπωρο του 2022 σας υποχρεώνει ή σας πείθει, εξαρτάται. Πρέπει να μάθετε να διαλέγετε και να πληρώνετε γι΄ αυτό που θέλετε. Επίσης μην παρασύρεστε από πρόσκαιρες, θετικές ενδείξεις σε μια επαγγελματική, ή προσωπική σας προσπάθεια.

Παρθένος

Όσο προχωρά το φθινόπωρο σας βρίσκει να αμφισβητείτε τα αισθήματα των άλλων ή με αρκετές δυσκολίες για να καθιερωθούν οι συνθήκες που θα θέλατε. Η επαγγελματική κατάσταση δεν βοηθά ιδιαίτερα για να αισθανθείτε καλύτερα, υπάρχουν και εδώ προβλήματα και ευθύνες. Όμως αν σκεφτείτε περισσότερο, θα ομολογήσετε πως έχετε τη δυνατότητα να επιδιώκετε μία βελτίωση. Αισθηματικά δύσκολα ξεβολεύεστε από μια συνήθεια, αλλά όσο την αφήνετε να διαιωνίζεται, τόσο περισσότερο ανικανοποίητοι νιώθετε!

Πως θα κυμανθούν οι επόμενες ημέρα για τα ζώδια, σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Ζυγός

Το διάστημα αυτό βρίσκεστε κοντά σε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Αναδιοργανωθείτε ή αρχίστε από την αρχή. Μην αφήνετε το άγχος να σας αναχαιτίσει και μην βασίζεστε σε υποσχέσεις και πληροφορίες τρίτων. Παρόλο που συχνά θα νομίζετε ότι οι προσδοκίες σας θα ανατραπούν, πάντα, στο τέλος θα τα καταφέρνετε και με το παραπάνω. Αρκετοί θα συναντήσετε έναν νέο έρωτα εκεί που δεν το περιμένετε. Φροντίστε να είστε ασφαλείς και να μην παρασυρθείτε από ενθουσιασμούς, αν προηγουμένως δε βεβαιωθείτε ότι αξίζουν τον κόπο.

Σκορπιός

Περιορίστε τον ιδεαλισμό σας και μην περιμένετε από τους συνεργάτες σας την ίδια θετική στάση και ειλικρίνεια που έχετε εσείς. Συνήθως αργείτε και εμπιστεύεστε τελείως τους άλλους. Δεν φταίνε αν φροντίσουν περισσότερο το συμφέρον τους από τη φιλία. Γι΄ αυτό είναι καλό να μην βασίζεστε σε κανέναν τόσο πολύ ώστε να σας είναι απαραίτητος και αναντικατάστατος. Οι μεγαλύτεροι έχετε να φροντίσετε και για άλλους, αγαπημένους ανθρώπους, αλλά νιώθετε και μια ανεξήγητη, ψυχολογική πίεση γιατί σας λείπει η σωστή δόση χαράς!

Τοξότης

Από καιρό βρίσκεστε σε μια φάση οικονομικής αναδιοργάνωσης και αναδίπλωσης. Χρειάζεται να κουμαντάρετε ότι έχετε με καλύτερες μεθόδους, καθώς επίσης να εξυγιάνετε τα οικονομικά σας με σοφότερη διαχείριση. Πρέπει να γίνετε ένας τυπικά ισορροπημένος καταναλωτής, όσο βέβαια το επιτρέπει η κατάσταση και η εποχή. Οικονομικά θα νοιώθετε στριμωγμένοι για αρκετό καιρό ακόμη αλλά η πειθαρχία σας θα ανταμειφθεί. Επιλέξτε τον πιο πραγματοποιήσιμο στόχο και συνεχίστε έξυπνα την πορεία σας προς αυτόν!

Αιγόκερως

Μην βιαστείτε να πάρετε καμιά απόφαση πριν ξεκαθαρίσετε μέσα σας ότι πρόκειται για κάτι που πραγματικά αναζητάτε. Ακόμη, μην παραμελείτε εκκρεμότητες και προβλήματα οικονομικά, οικογενειακά και νομικά. Στα νέα σας ξεκινήματα έχετε σαν κίνητρο έναν απώτερο σκοπό και όχι την παρορμητικότητα σας. Μην εμπιστεύεστε ανθρώπους που μιλάνε πολύ γιατί καταφέρνουν να μπερδέψουν και να αποπροσανατολίσουν. Αυτήν την εβδομάδα συγκεντρωθείτε σε τακτοποίηση εκκρεμοτήτων που εμποδίζουν την ανάπτυξή σας.

Υδροχόος

Έχετε όλες τις πιθανότητες να επιτύχετε μία αλλαγή που από καιρό επιθυμούσατε και οι οικογενειακές και άλλες συνθήκες δεν σας αφήνουν κανένα περιθώριο. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να μπορέσετε να οργανωθείτε και να μην αφήσετε τα ψυχολογικά σας προβλήματα να σας απομονώσουν κοινωνικά. Αισθηματικά, είναι πιθανό να υπάρξουν αιτίες παρεξηγήσεων γι αυτό χρειάζεται να παραμένετε νηφάλιοι και να λειτουργείτε εποικοδομητικά. Οικονομικά φανείτε συντηρητικοί και σώφρονες.

Ιχθείς

Μπορεί να ξεκινήσατε με ενθουσιασμό αλλά οι αναποδιές ήταν τόσες πολλές, ακολούθησαν έγνοιες και ευθύνες και, τελικά, φτάσατε στο σημείο να νοιώσετε ανίσχυροι μπροστά στα γεγονότα. Αισθηματικά θα είστε συμπαθητικά και η περίοδος αυτή θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Εξαρτάται βέβαια και από ποια κατάσταση βρίσκεστε, από τι θέλετε να ξεφύγετε και τι θέλετε να αποδείξετε στον εαυτό σας. Σκεφτείτε όμως τις δυνατότητές σας και διασαφηνίστε τη σχέση σας με το άλλο φύλο. Είστε από τους λίγους που ευνοούνται από μια δόση υπερβολής στη συμπεριφορά, αυτήν την περίοδο!

Related posts

Αποκάλυψη φωτιά για Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει τελικά η πριγκίπισσα

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα