Έξαλλη η Ελένη Ράντου: “Ούτε την παραμονή στο σπίτι δεν μπορείτε να μας εξασφαλίσετε”

Ελένη Ράντου: Ξεσπά κατά του κρατικού μηχανισμού

Μια από τις γνωστές ηθοποιούς που πήρε θέση σε όσα συνέβησαν εχθές ήταν και η Ελένη Ράντου, η οποία όπως είπε χαρακτηριστικά δεν μπορούν να μας εξασφαλίσουν ούτε την παραμονή στο σπίτι.

Η Ελένη Ράντου, που έμεινε χωρίς φως και θέρμανση για πολλές ώρες, χθες, Δευτέρα, το βράδυ, προχώρησε σε μία οργισμένη ανάρτηση στο προφίλ της στο facebook, για την ταλαιπωρία που υπέστη η ίδια, καθώς, επίσης, χιλιάδες ακόμη πολίτες.

Η ανάρτηση της Ελένης Ράντου για τα χιόνια

Όπως αναφέρει η ηθοποιός «έξω αυτό και μέσα με κασκόλ και σκουφί λόγω διακοπής ρεύματος. Πάνω από 4 ώρες χωρίς φως χωρίς θέρμανση – έχουμε και άρρωστους ηλικιωμένους σπίτι – να βλέπουμε με το φακό του κινητού. Πάλι καλά ήτανε φορτισμένο. Στις 5 το πρωί λέει μια κασέτα η προγραμματισμένη αποκατάσταση. Ευτυχώς που όλα ήταν σε ετοιμότητα. (μάλλον τις αυτόματες κασέτες πληροφοριών εννoούσαν). Ούτε την παραμονή στο σπίτι δεν μπορείτε να μας εξασφαλίσετε. Μπράβο σας! Άλλη μια φορά τα καταφέρατε υποδειγματικά!».

Related posts

Κοuκλάpα 1.5 μήνα πριν γεννήσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η εμφάνιση που άφησε άπαντες με ανοικτó στóμα σε πάρτι γενεθλίων

Ανακοίνωσε τα χείρıστα ο Λέκκας για τον σεισμό που έρχεται: «Θα υπάρχουν τεpάστιες απώλειες, θα φτάσει τα 8,2 Ρίχτερ»

«Εγκέλαδоς» με την προφητεία του Αγίου Παϊσίου – «Αuτά θα συμβούν στα νερά του Αιγαίου»