«Ποτέ θα κάνεις παιδί;»: Η αποστομωτική απάντηση της Μαρίας Μπεκατώρου που σαρώνει στο διαδίκτυο

Μαρία Μπεκατώρου: Αμηχανία και εκνευρισμός σε μια συγκεκριμένη ερώτηση

Η Μαρία Μπεκατώρου εξέφρασε την αμηχανία και τον εκνευρισμό της για όταν της κάνουν την ερώτηση για το πότε θα γίνει μητέρα. Η παρουσιάστρια παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!».

«Δεν απαντώ ξανά ποτέ σε ερώτηση σχετικά με το παιδί, γιατί δεν έκανα παιδί και πόσες προσπάθειες έκανα κι όλα αυτά. Ποτέ», τόνισε.

Αναφέρθηκε επίσης στην πεθερά της, η οποία όπως είπε, είναι πολύ υποστηρικτικη μαζί της.

Η Μαρία Μπεκατώρου για τη πεθερά της

«Είναι πάντα υποστηρικτική μαζί μου. Οι καλοί άνθρωποι νομίζω ότι κάποια στιγμή βρίσκονται στη ζωή. Εγώ δεν τα καταλαβαίνω αυτά τα “σύνδρομα κακιάς πεθεράς”, ποτέ δεν τα είχα. Υπάρχουν βέβαια οι μαμάδες με ιδιαίτερη αδυναμία στους γιους τους που τους κακομαθαίνουν και όταν έρχονται σε εμάς, οφείλουμε να είμαστε αντάξιες των προτύπων και του τρόπου που μεγάλωσαν δίπλα στη μαμά τους. Εύχομαι αυτό να το αλλάξουν τα νέα κορίτσια. Εγώ δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα», ανέφερε η Μαρία Μπεκατώρου.

Τέλος, αποκάλυψε επίσης τι κάνει, όταν δεν έχει καλή διάθεση.

«Αυτά τα περνώ μόνη μου, τελείως μόνη. Το πολύ πολύ να πάρω καμία κολλητή μου. Αλλά είναι σπάνια, άντε να μου κρατήσει μισή μέρα και μου φεύγει έτσι αυτόματα χωρίς να κάνω κάτι», είπε χαρακτηριστικά.

Related posts

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα

Επıχειρηματίας, φίλος του Χάρι και της Μέγκαν: «Λuπάμαι που η Κέιτ έχει καpκiνο αλλά το παλάτı είπε αυτό το ψέμα»

Γιατί ο Χριστός αφού αναστήθηκε έφαγε ψητό ψάρι και μέλι;