Έξαλλη με την ατάκα του: Η πραγματική αιτία που τα “έσπασαν” Νικολούλη-Κατερινόπουλος και δεν ξαναπάτησε στην εκπομπή

Θανάσης Κατερινόπουλος: Ο λόγος που δεν ξαναπάτησε στην εκπομπή της Αγγελικής

Μια υπόθεση και μια τοποθέτηση στάθηκε αφορμή για να τα σπάσουν ο Θανάσης Κατερινόπουλος με την Αγγελική Νικολούλη. Πιο συγκεκριμένα η Αγγελική Νικολούλη δυσανασχέτησε μετά από μια τοποθέτηση του Θανάση Κατερινόπουλου.

Συγκεκριμένα ο Θανάσης Κατερινόπουλος πέρυσι για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ήταν συχνός καλεσμένος στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, ωστόσο μία ατάκα του πρώην απόστρατου Αστυνομικού για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά έφερε τη «ρήξη» μεταξύ τους.

«Πατούσα φρένο συνέχεια για να μην έχουμε εκτροπή και προκαλέσουμε καραμπόλα», είχε πει χαρακτηριστικά τότε στην εκπομπή η Αγγελική Νικολούλη με εκείνον να της απαντά στον τηλεοπτικό αέρα:

Θανάσης Κατερινόπουλος: Η τοποθέτηση που έκανε έξαλλη την Αγγελική Νικολούλη

«Η εκτροπή είναι μέσα στο παιχνίδι με την καλή έννοια κι όχι αυτή που θα προκαλέσει ατύχημα. Εσύ έχεις το δημοσιογραφικό μάτι που δεν μπορεί να ταυτιστεί με το αστυνομικό μάτι. Επιτρέψτε μου να πω ότι πέρα από αυτά που είχα στο μυαλό μου, είχα και σχετική πληροφόρηση, ήμουν βέβαιος από το πρώτο βράδυ ότι αυτός ήταν ο δράστης. Αυτό ενισχύθηκε και από την περιβόητη γλώσσα του σώματος. Θα σας αποκαλύψω κάτι που δεν έχουμε κουβεντιάσει ποτέ. Έχω κάνει ειδική εκπαίδευση πάνω στη γλώσσα του σώματος. Θα σας αποκαλύψω έχω κάνει είμαι διαπραγματευτής κρίσεων και ομηριών. Ό,τι έμαθα από τους Αμερικάνους τα είδα πάνω σε αυτόν τον άνθρωπο στο βίντεο που δείξατε εδώ», είχε πει χαρακτηριστικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Αρκετό καιρό αργότερα, ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος ξεκίνησε να εμφανίζεται στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, «Αλήθειες με τη Ζήνα», είχε αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο που οι σχέσεις του με την Νικολούλη είχαν παγώσει.

Τι είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος για την Αγγελική Νικολούλη

Ο κ. Κατερινόπουλος από την εκπομπή της κ. Κουτσελίνη είχε αναφέρει: «Είναι αυτός ο πρωταγωνιστής που φωτογράφισα στην πρώτη εκπομπή γνωστής…» είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ξεκινώντας το σχόλιό του για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Της Αγγελικής μας…» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη, καθώς ο ίδιος δεν ανέφερε το όνομά της. «Ναι, της Αγγελικής. Και μάλιστα έγινε αφορμή να μην ξαναπατήσω και στην εκπομπή…» ανέφερε ο απόστρατος αξιωματικός.

Related posts

Συγκλονίζει το νέο τρέιλερ της Νικολούλη: «Τρέμουν» στην Βέροια για τον Άλεξ – Βρέθηκαν στοιχεία 16 χρόνια μετά

«Πάγωσε» η Αγγελική Νικολούλη: Ο άνδρας που έψαχνε στο Φως στο Τούνελ βρέθηκε νεκρός

“Ακούτε εκεί στην Βέροια”: Πάγωσε τους πάντες η Αγγελική Νικολούλη με το μήνυμα που έστειλε για τον Άλεξ

Θρήνος για τον Παναγιώτη Κυριαζή: Βγήκε για βόλτα και δεν γύρισε ποτέ ο 44χρονος από τη Ναυπακτία

Έξαλλη η Αγγελική Νικολούλη: Οργή με μήνυμα τηλεθεατή στον αέρα της εκπομπής, «Όχι, στο Τούνελ αυτά, όχι»

Ήταν παντρεμένοι για 22 χρόνια πριν χωρίσουν: Αυτός είναι ο άγνωστος πρώην σύζυγος της Αγγελικής Νικολούλη

Λίγοι παρατήρησαν αυτή την λεπτομέρεια στο Φως στο Τούνελ: Η αναφορά της Αγγελικής Νικολούλη στην υπόθεση της Πάτρας

Χάος στο Φως στο Τούνελ: Αναστατωμένη η Νικολούλη – Απειλούν τον σύζυγο να σταματήσει να ψάχνει για την άγρια δολοφονία της γυναίκας του

Έξαλλη η Αγγελική Νικολούλη: Μήνυμα στο Φως στο Τουνέλ για βόμβα και απειλές στον αέρα της εκπομπής