Έξαλλος ο Ατζούν με τους παίκτες του Survivor: «Έχουμε ορισμένα προβλήματα κλοπών φέτος»

Survivor All Star: Η παρέμβαση του Ατζούν

Ο Τούρκος παραγωγός κατέφτασε στο Συμβούλιο και ανακοίνωσε την ποινή που θα επιβληθεί στον παίκτη που εξασφάλισε φαγητό. Παράλληλα, η Αφροδίτη Σκαφίδα θα είναι η πρωταγωνίστρια του σημερινού επεισοδίου.

Η παίκτρια η οποία χθες ήρθε αντιμέτωπη με μια αλλεργική αντίδραση, που την οδήγησε στο νοσοκομείο, θα απασχολήσει αρκετά και σήμερα.

Ανάμεσα σε εκείνη και τον Τάκη Καραγκούνια θα ξεκινήσει ένας έντονος καβγάς, με την παίκτρια να μην μπορεί να ακούσει ούτε τη φωνή του, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Μετά τον τρίτο αγώνα για την ασυλία οι παίκτες οδηγούνται σε ένα Συμβούλιο του Νησιού διαφορετικό από όλα τ’ άλλα.

«Έχουμε ορισμένα προβλήματα κλοπών στο φετινό Survivor. Θέλουμε αυτό το σόου να είναι δίκαιο για όλους. Ορισμένοι από εσάς ήρθαν σε επαφή με ντόπιους και ζήτησαν από αυτούς τους ντόπιους φαγητό. Οπότε η απόφασή μας είναι δυστυχώς…», λέει ο Τούρκος παραγωγός στο τρείλερ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η παραγωγή του Survivor All Star έκανε την έρευνά της και διαπίστωσε ότι όλα τα στοιχεία είναι κατά της Αφροδίτης Σκαφίδας, η οποία όπως φαίνεται παραβίασε όλους τους κανονισμούς.

Μετά τη διαρροή του βίντεο που τρώει και επικοινωνεί με ντόπιους, ο Ατζούν δεν είχε άλλο περιθώριο και αφού έχει ήδη αποβάλλει κι άλλους παίκτες δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια στην παίκτρια της κόκκινης ομάδας.

Το trailer του αποψινού επεισοδίου στο Survivor All Star

Related posts

Θα ήταν περήφανος ο Αριστοτέλης: Αυτή είναι η δουλειά που κάνει η Αθηνά Ωνάση και «εκτοξεύει» την περιουσία της

Χρυσή «τύχη» για Ζυγούς και 4 ακόμα: Αυτά είναι τα 5 ζώδια που θα δουν τους λογαριασμούς τους να γεμίζουν τη νέα εβδομάδα

Τρέξτε γρήγορα να παίξετε Τζóκερ: 4 ζώδια που θα «λоυστоύν» με χρńμα και έχουν μεγάλες πιθανότητες νίκης