Έξαλλος ο Ηλίας Γκότσης: Έπεσαν «βροχή» τα unfollow σε Ηλία, Εύη, Βασάλο για το Survivor

by Εύα Ζαχαριάδη

Ηλίας Γκότσης: Τι συνέβη με τα unfollow

Ο Ηλίας Γκότσης δεν χάνει το χιούμορ του ωστόσο φαίνεται πως είναι πικραμένος από κάποια πράγματα που συνέβησαν στο Survivor All Star. Η πρώτη κίνηση του μετά την αποβολή ήταν να κάνει Unfollow κάποιους συμπαίκτες του.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο παίκτης που αποβλήθηκε όταν πήρε στα χέρια του το κινητό διέγραψε τους Ηλία Μπόγδανο, Εύη Σαλταφερίδου (τους κολλητούς του στο παιχνίδι) και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Έξαλλος ο Ηλίας Γκότσης: Έπεσαν «βροχή» τα unfollow σε Ηλία, Εύη, Βασάλο για το Survivor

Επίσης, ο Ηλίας Γκότσης μετά την αποβολή του από το «Survivor All Star» έκανε unfollow την Εύη Σαλταφερίδου, τον Ηλία Μπογδάνο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και άλλους συμπαίκτες του.

Την απάντηση του για την αποβολή του από το Survivor έδωσε ο Ηλίας Γκότσης με ένα βίντεο που ανέβασε στα social media. Μετά τις κατηγορίες ότι είχε κανονίσει με ντόπιο να του φέρνει φαγητό ο νικητής του Survivor 2018 με ένα χιουμοριστικό βίντεο δείχνει πως έκανε τις… συναλλαγές του.

Στο βίντεο o Ηλίας Γκότσης πηγαίνει σε έναν ντόπιο τον οποίο χρηματίζει και του λέει: «Today food καλύβα» και φεύγει τρέχοντας.

Το τρολάρισμα του Ηλία Γκότση

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo