Έξαλλος ο Λιάγκας με τον Γρηγόρη Μπάκα: Του ευχήθηκε στον αέρα για το παιδί του

Γιώργος Λιάγκας: Έξαλλος με τον Γρηγόρη Μπάκα

Άφωνοι έμειναν οι τηλεθεατές της εκπομπής «Πρωινό» όταν είδαν τον Γιώργο Λιάγκα να εκνευρίζεται επειδή δέχτηκε στον αέρα ευχές για την ονομαστική εορτή του γιου του.

Ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας εμφανίστηκε από την αίθουσα σύνταξης και ευχήθηκε στους παρουσιαστές: «καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά μέσα από την καρδιά μου, να δείτε τον λεβέντη σας έτσι όπως επιθυμείτε».

Χαμογελαστή η Φαίη Σκορδά ευχαρίστησε τον δημοσιογράφο, ωστόσο ο Γιώργος Λιάγκας δεν απάντησε. Όπως φάνηκε στην κάμερα, η Φαίη του έκανε νόημα και του είπε να πει ένα «ευχαριστώ», ωστόσο ο ίδιος ξέσπασε:

«Δεν μου αρέσει όταν η τηλεόραση γίνεται αυτοαναφορική. Δεν είναι αγένεια. Θεωρώ ότι είναι και λίγο κοροϊδία. Μου τα έχει πει πέντε φορές από το πρωί, του έχω πει ευχαριστώ εκτός τηλεόρασης. Τώρα να το κάνουμε για την τηλεόραση;» δήλωσε ενοχλημένος.

Ευθείς η Φαίη Σκορδά έσπευσε να σχολιάσει ότι η αντίδρασή του ήταν αγενής, με τον παρουσιαστή να απαντάει: «Έχουμε άλλη προσέγγιση, ρε παιδιά, στην τηλεόραση, ρε παιδιά. Τι να κάνω;» είπε και άλλαξε θέμα.

Έξαλλος ο Λιάγκας με τον Γρηγόρη Μπάκα: Του ευχήθηκε στον αέρα για το παιδί του

Η ενόχληση του Γιώργου Λιάγκα στον αέρα της εκπομπής

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν