Έξαλλος ο παρουσιαστής: Άνευ προηγουμένου ξέσπασμα από τον Ανδρέα Μικρούτσικο για το «θαύμα» με τη μορφή Αγίου σε πετσέτα

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ανέβασε ξανά τους τόνους στην εκπομπή Super Katerina

Ο πρώην παρουσιαστής μας έχει συνηθίσει στο να ανεβάζει τους τόνους, έτσι όπως έκανε και αυτή τη φορά με αφορμή την είδηση σχετικά με τη πετσέτα και τη μορφή του Ιωάννη Βαπτιστή.

Ειδικότερα, τον γύρο του διαδικτύου κάνει τα τελευταία 24ωρα η είδηση πως στον Ιερό Ναό Μακροχωρίου Ημαθίας σχηματίστηκε σε μια πετσέτα η μορφή του Τιμίου Προδρόμου, με τον κόσμο να σπεύδει να τη δει από κοντά.

Συγκεκριμένα, τη Μεγάλη Εβδομάδα, λίγο πριν ξεκινήσει το μεγάλο ευχέλαιο, ο ιερέας έπλυνε τα χέρια των πιστών, σκουπίζοντας τα πρόσωπα και τα χέρια τους από τον αγιασμό.

Όταν η πετσέτα στέγνωσε, εμφανίστηκε η μορφή του Ιωάννη Βαπτιστή, που με τη διδασκαλία Του προετοίμασε τον κόσμο να υποδεχθεί τον Μεσσία Ιησού.

«Είναι ένα καραγκιοζιλίκι για να δημιουργήσει μια πελατεία»

Το γεγονός αντιμετωπίστηκε από τους πιστούς ως θαύμα, ενώ δεν έλειψαν και αυτοί που το αμφισβήτησαν.

Το περιστατικό συζητήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με τον Ανδρέα Μικρούτσικο -που ως γνωστόν δεν πιστεύει στον Θεό- να γίνεται έξαλλος.

«Τον έχετε συλλάβει. Βρίζεις αυτούς που δεν πιστεύουν και δεν βρίζεις έναν δικό σας άνθρωπο που κάνει καραγκιοζιλίκια. Αυτό δεν είναι τι πιστεύει ή τι κάνει, είναι ένα καραγκιοζιλίκι για να δημιουργήσει μια πελατεία. Βρίσε αυτόν και μετά βρίσε τους άλλους» ανέφερε μεταξύ άλλων -εμφανώς εκνευρισμένος-, απευθυνόμενος στον εκδότη του Εκκλησία Online, αφού μίλησε στην αρχή για τον ιερέα του Ναού.

Το ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου

Related posts

«Βóμβα» από τον Καλλιάνο: Ο διασημότερος δικηγόρος της χώρας ανέλαβε την υπόθεση του θaνάτου του πατέρα του

Ρίχνει το Instagram η Δανάη Μπάρκα: Η φωτογραφία που κάνει του πάντες να παραμιλούν

Τεράστια Aνατpοπή με την σειρά ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ»