Έξαλλος ο Θανάσης Βισκαδουράκης: «Δεν είναι παπάς, είναι ο πάτερ Αντώνιος. Είναι υποτιμητικό. Να συμπεριφέρεστε καλύτερα»

Θανάσης Βισκαδουράκης: Ένταση για την Κιβωτό του Κόσμου

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και με αφορμή τις καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου, τα πνεύματα οξύνθηκαν με τον αστυνομικό Καλλιακμάνη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος έχει μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο πήρε θέση για τις καταγγελίες κατά της «Κιβωτού του Κόσμου» και τη μαρτυρία ενός πρώην τρόφιμου της δομής στην εκπομπή του Alpha.

«Μεγάλωσα στο ορφανοτροφείο από την Α’ Δημοτικού μέχρι την Γ’ Λυκείου που δραπέτευσα. Νομίζω ότι ο πιτσιρικάς είναι εκτός θέματος. Είπε ότι δεν ξυπνούσε στις 8 το πρωί. Μην ξεχνάτε ότι εμείς που μεγαλώσαμε πολλά παιδιά μαζί, υπάρχουν κανόνες» ξεκίνησε να λέει ο ηθοποιός και τότε ο αστυνομικός Γεώργιος Καλλιακμάνης πήρε τον λόγο, προσφωνώντας τον πατέρα Αντώνιο «παπά». Το γεγονός ενόχλησε τον ηθοποιό.

«Να συμπεριφέρεστε καλύτερα, κύριε Καλλιακμάνη. Δεν είναι παπάς, είναι ο πάτερ Αντώνιος. Είναι υποτιμητικό. Δεν μπορεί να συνετιστεί ένα κακοποιημένο παιδί. Θα μιλήσετε σε εμάς, που μεγαλώσαμε σε ιδρύματα; Λύστε τα δικά σας προβλήματα κι αφήστε τα δικά μας» απάντησε σε έντονο ύφος ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Θανάσης Βισκαδουράκης: Η γνώμη του για την κατάσταση στις δομές

Στη συνέχεια της συζήτησης ο Θανάσης Βισκαδουράκης θέλησε να μοιραστεί τη δική του προσωπική εμπειρία. «Δεν έχω επισκεφθεί ποτέ την Κιβωτό, όπως και το Χαμόγελο. Δεν θέλω να κάνω φιλανθρωπία στο φως. Έχω τους λόγους μου και είναι πολύ προσωπικοί. Η εποχή μου δεν είχε καμία σχέση με τη σημερινή. Είναι πολύ καλύτερα σήμερα σε στέγαση, θέρμανση, τηλεόραση, σπουδές. Πάντα θα υπάρχουν προβλήματα».

«Όταν μπήκα εγώ μωρό μέχρι να ενηλικιωθώ, όλοι δραπέτευαν. Το 2022 δεν γίνεται αυτό αλλά δυσκολίες θα υπάρχουν. Δεν είναι εύκολη η διοίκηση, όταν έχεις να κάνεις με παιδιά που οι ψυχές τους είναι διαλυμένες. Στη σημερινή εποχή δεν σηκώνουμε χέρι» πρόσθεσε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα