Έξι μήνες από τον θάνατό του: Η καθηλωτική ανάρτηση της Διονυσίας Γεωργιάδου για τον Πάνο Νάτση

Έξι μήνες από τον θάνατό του: Η ανάρτηση της συντρόφου του Πάνου Νάτση

Έξι μήνες έχουν περάσει από τότε που έφυγε από την ζωή ο Πάνος Νάτσης και η σύντροφος του, Διονυσία Γεωργιάδου ανακοίνωσε το μνημόσυνο του αδικοχαμένου ηθοποιού.

Ο νεαρός ηθοποιός, έχασε τη ζωή του τον περασμένο Ιανουάριο σε τροχαίο που είχε με τη μηχανή του στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του από τα γενέθλια της καλής του φίλης και συναδέλφου Αλεξάνδρας Ταβουλάρη.

Όπως ήταν λογικό, το τραγικό αυτό γεγονός προκάλεσε το σοκ και τη θλίψη όσων είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν και να συναναστραφούν μαζί του. Πιο πολύ όμως, η απώλεια αυτή στοίχησε στην οικογένειά του και την σύντροφό του Διονυσία Γεωργιάδου με την οποία έκαναν σχέδια γάμου και δημιουργίας οικογένειας.

Με αφορμή λοιπόν τη συμπλήρωση των έξι μηνών από τη μέρα θανάτου του, η Διονυσία Γεωργιάδου προχώρησε σε μια ανάρτηση προσκαλώντας όποιον θέλει να παραστεί στο μνημόσυνο που θα γίνει στη μνήμη του.

«Με τη συμπλήρωση έξι μηνών από το χαμό του αγαπημένου μας Παναγιώτη Νάτση, καλούμε όσους επιθυμούν να παρευρεθούν στο μνημόσυνο την Παρασκευή 29/7 στο νεκροταφείο Σχιστό Νίκαιας», έγραψε στο ποστ της η Διονυσία Γεωργιάδου.

Η ανάρτηση για το μνημόσυνο του Πάνου Νάτση

Related posts

Θα μείνουν στις μνήμες μας: Οι 19 διάσημοι Έλληνες που έφυγαν από τη ζωή το 2022 και όλοι τους θρήνησαν

«Δεν θέλω να δω τις “Σέρρες”, δεν το αντέχω»: Η κατάθεση ψυχής της συντρόφου του αδικοχαμένου Πάνου Νάτση

«Δάκρυσε» ολόκληρη η Ελλάδα: Η συγκίνηση για τον αδικοχαμένο Πάνο Νάτση και η σκηνή-αριστούργημα με τον Καπουτζίδη στις «Σέρρες»

Όλο το Ίντερνετ δάκρυσε: Θλίψη για τον αδικοχαμένο Πάνο Νάτση και τη σειρά «Σέρρες» που δεν πρόλαβε να δει

«Πόσο κρίμα ρε Πάνο»: Δάκρυσε και ο Θεός με τις σκηνές του αδικοχαμένου Πάνου Νάτση στην σειρά «Σέρρες»

Avατpιχιάζει η σύντροφος του αδικοχαμένου Πάνου Νάτση: «Δεν έχω αποφασίσει αν θα γεννήσω το παιδί του»

Σπαράζουν καρδιές με την ανάρτηση της συντρόφου του Πάνου Νάτση έξι μήνες μετά τον θάνατό του: «Ίσως εκεί να υπάρχουν κάποια κομμάτια σου ακόμα σκορπισμένα»

Πάνος Νάτσης: Λυγίζει καρδιές η σύντροφός του δύο μήνες από τον θάνατό του – Το γράμμα που της άφησε πριν πεθάνει τσακίζει κόκκαλα

«Είμαι ακόμη ερωτευμένη, προσπαθούσαμε για παιδί»: Το συγκινητικό μήνυμα της συντρόφου του Πάνου Νάτση, Διονυσία Γεωργιάδου