Έξι μήνες από τον θάνατό του: Η καθηλωτική ανάρτηση της Διονυσίας Γεωργιάδου για τον Πάνο Νάτση

Έξι μήνες από τον θάνατό του: Η ανάρτηση της συντρόφου του Πάνου Νάτση

Έξι μήνες έχουν περάσει από τότε που έφυγε από την ζωή ο Πάνος Νάτσης και η σύντροφος του, Διονυσία Γεωργιάδου ανακοίνωσε το μνημόσυνο του αδικοχαμένου ηθοποιού.

Ο νεαρός ηθοποιός, έχασε τη ζωή του τον περασμένο Ιανουάριο σε τροχαίο που είχε με τη μηχανή του στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του από τα γενέθλια της καλής του φίλης και συναδέλφου Αλεξάνδρας Ταβουλάρη.

Όπως ήταν λογικό, το τραγικό αυτό γεγονός προκάλεσε το σοκ και τη θλίψη όσων είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν και να συναναστραφούν μαζί του. Πιο πολύ όμως, η απώλεια αυτή στοίχησε στην οικογένειά του και την σύντροφό του Διονυσία Γεωργιάδου με την οποία έκαναν σχέδια γάμου και δημιουργίας οικογένειας.

Με αφορμή λοιπόν τη συμπλήρωση των έξι μηνών από τη μέρα θανάτου του, η Διονυσία Γεωργιάδου προχώρησε σε μια ανάρτηση προσκαλώντας όποιον θέλει να παραστεί στο μνημόσυνο που θα γίνει στη μνήμη του.

«Με τη συμπλήρωση έξι μηνών από το χαμό του αγαπημένου μας Παναγιώτη Νάτση, καλούμε όσους επιθυμούν να παρευρεθούν στο μνημόσυνο την Παρασκευή 29/7 στο νεκροταφείο Σχιστό Νίκαιας», έγραψε στο ποστ της η Διονυσία Γεωργιάδου.

Η ανάρτηση για το μνημόσυνο του Πάνου Νάτση

Related posts

Ο σκιτσογράφος ΚΥΡ προβλέπει το μέλλον του Στέφανου Κασσελάκη

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα