Έξω φρενών ο τραγουδιστής των Iron Maiden: Η στιγμή της αποχώρησης του από την σκηνή – Τι τον εκνεύρισε

Έξω φρενών ο τραγουδιστής των Iron Maiden: Τα ευτράπελα της συναυλίας που συνέβησαν

Συμβαίνουν και ευτράπελα στις συναυλίες και φυσικά από αυτά είχε και η συναυλία των Iron Maiden. Με αποτέλεσμα τον ροκσταρ της μπάντας να χρειαστεί να αποχωρήσει από την σκηνή όντας φουλ εκνευρισμένος.

Επεισοδιακή ήταν η συναυλία των Iron Maiden στη χώρα μας καθώς ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Bruce Dickinson, αποχώρησε για λίγο από τη σκηνή εξαιτίας ενός… καπνογόνου!

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συναυλίας και ενώ το συγκρότημα ξεκίνησε να παίζει τις πρώτες νότες του «Number Of The Beast», κάποιος οπαδός της μπάντας μπροστά στη σκηνή άναψε ένα καπνογόνο.

Η κίνησή του αυτή, ωστόσο, μόνο θετικά δεν αντιμετωπίστηκε από τον Dickinson, ο οποίος αφού εξαπέλυσε μερικά… γαλλικά από το μικρόφωνο, αποχώρησε για περίπου 30 δευτερόλεπτα από τη σκηνή εμφανώς εκνευρισμένος για να εμφανιστεί λίγο αργότερα, αφήνοντας τα υπόλοιπα μέλη να παίζουν απλά μουσική!

Έξω φρενών ο τραγουδιστής των Iron Maiden – Αποχώρησε από την σκηνή για να ηρεμήσει – Η συναυλία συνεχίστηκε

Ήταν τόσο εκνευρισμένος ο Βρετανός frontman που τραγούδησε δυο φορές τη δεύτερη στροφή του τραγουδιού ενώ σε αρκετά σημεία του κομματιού δεν τραγουδούσε αλλά έλεγε απλά τους στίχους.

Η κατάσταση πάντως εξομαλύνθηκε στο επόμενο τραγούδι και η συναυλία συνεχίστηκε. Να σημειωθεί δε, πως λίγο αργότερα κάποιος οπαδός του συγκροτήματος χρειάστηκε ιατρική βοήθεια, την οποία κάλεσε ο ίδιος ο Dickinson από το μικρόφωνο, καταχειροκροτούμενος…

Δείτε το video:

Related posts

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη

Δυσάρεστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα πριν λίγο