Εξομολόγηση αναγνώστριας: «5 χρόνια χωρίς εσένα Δημήτρη μου. Ήσουν γενναίος σε όλες τις μάχες σου και όχι μόνο σε αυτή με τον καρκίνο»

Εξομολόγηση αναγνώστριας: Το υπέροχο κείμενο της κ. Πίστης Κρυσταλλίδου για τον σύζυγο της και τον καρκίνο

Η κυρία Πίστη Κρυσταλλίδου μέσα από ένα συγκινητικό κείμενο για τον άντρα της, αποτυπώνει τον πόνο της απώλειας και το σκληρό πρόσωπο του καρκίνου.

5 χρόνια χωρίς εσένα Δημήτρη μου και είναι στιγμές που μοιάζει, να είμαι ακριβώς εκεί που μ´ άφησες … μόνη , αθετώντας το
«ζω για σένα ψυχή μου» .

Ακριβώς εκεί που σταμάτησε το
«θα κάνω ότι μπορώ, για να χαμογελάς πάντα κορίτσι μου».

Έτσι λοιπόν έμαθα εκείνο το απόγευμα στο δωμάτιο του «Αγίου Σάββα» πως το
«για πάντα» είναι μόνο, μια ευγενής πρόθεση!

Και είναι οι μέρες που περνάνε και τις μετράω σαν βήματα, που με απομακρύνουν από την οδύνη … αλλά κάθε μέρα, έστω για μια στιγμή, η θλίψη θα ρίξει το πέπλο της, πάνω σε ο,τι κάνω , πάνω σε ο,τι νιώθω … γιατί δεν είσαι εδώ να το μοιραστώ μαζί σου.

Εξομολόγηση αναγνώστριας: Πως προχωράει μετά την απώλεια

Και θα με ρωτήσεις
γιατί δεν φτιάχνω τη ζωή μου;
μα δεν ήταν αυτός «ο στόχος»,
έπρεπε να διαχειριστώ το χωρίς εσένα, το μόνη μου με μένα και να προσπαθήσω, να γίνω εγώ καλύτερη, για να φτιάξει η ζωή μου .

Και μου έδωσες πολλά εφόδια γι αυτό Δημητρη μου, με το παράδειγμα σου, με τον τρόπο που περπάτησες σε αυτή τη γη, η επιλογή σου να είσαι γενναίος σε όλες τις μάχες σου , όχι μόνο σε αυτή με τον καρκίνο.
Θαύμασα την αστείρευτη ανάγκη σου, να σε νοιάζει για τους άλλους και να θέλεις να κάνεις τούτο τον κόσμο λίγο πιο δίκαιο.

Ξέρεις όμως πιο ήταν το μεγαλύτερο δώρο σου; ήταν «το μαζί» με σένα, και ας το πήρες πίσω , εκείνο το απόγευμα που με αποχαιρέτησες, με ένα δάκρυ σου.

Πηγή: singleparent.gr

Related posts

Εξομολόγηση μητέρας: «Το μωρό μου πάλευε 4 ολόκληρα χρόνια με το τέρας που λέγεται καρκίνος και το νίκησε»

Ο Τάσος Κωστής εξομολογείται: «Νίκησα τον καρκίνο με 72 ευρώ στη σειρά μου, σε δημόσιο νοσοκομείο»

«Ο καρκίνος είναι εδώ»: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του Αντίνοου Αλμπάνη με τη συγκινητική φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Νέο, έξυπνο χάπι καταργεί τη γαστροσκόπηση και την κολονοσκόπηση: Ποια είναι η διαδικασία με την οποία χρησιμοποιείται

Η εξομολόγηση της Ντόρας Μπακογιάννη για τον καρκίνο: «Λες ”πόσο χρόνο έχω; Μπορεί να είναι ένα Πάσχα”»:

Ρίγη συγκίνησης σε ολόκληρο τον κόσμο: Νεκρή η 5χρονη καρκινοπαθής, που γιόρτασε τα τελευταία της γενέθλια και λίγο μετά πέθανε

Εξομολόγηση αναγνώστριας: “Ο φίλος μου με απάτησε με την αδερφή μου. Πήγαν να μου εξηγήσουν, αλλά τους έδιωξα. Δεν έχουμε ξαναμιλήσει έκτοτε”

Συγκινεί ο Γιώργος Δασκαλάκης: «Η Παναγία η Σκιαδενή μια ολόκληρη μέρα στο δωμάτιό μου»

Εξομολόγηση αναγνώστριας: Έχασα την κόρη και τον άντρα μου σε τροχαίο. Είμαι έγκυος σε δίδυμα-αγόρι κορίτσι- και ο πατέρας εξαφανισμένος