Εξομολόγηση αναγνώστριας: «Είμαι 7 μηνών έγκυος και θέλω ο χήρος άντρας μου να “ξεφορτωθεί” την 4χρονη κόρη του»

Εξομολόγηση αναγνώστριας: Η μητριά που δεν θέλει το παιδί του μνηστήρα της στα πόδια της

Μια μητριά βρίσκεται σε απόγνωση να ξεφορτωθεί την τετράχρονη κόρη του μνηστήρα της. Η ίδια είναι έγκυος με ένα κοριτσάκι και ενόψει της γέννησης της κόρης της δεν θέλει να έχει μέσα στο σπίτι και το παιδί του μνηστήρα της.

Η γυναίκα έγραψε ότι είναι εφτά μηνών έγκυος. Ανέφερε πως περιμένει το κοριτσάκι της. Από εκεί και πέρα, ο μνηστήρας της είναι χήρος. Μάλιστα, η αείμνηστη σύζυγος πέθανε τη στιγμή της γέννησης της κόρης τους. Αναλυτικότερα:

Υπό τον τίτλο του θέματος της ανάρτησης “Θέλω ο μνηστήρας μου να ξεφορτωθεί την τετράχρονη κόρη του” η γυναίκα ζητεί συμβουλές από τις μαμάδες. Αυτό, διότι είπε “ο μνηστήρας μου έχει μία τετράχρονη κόρη της οποίας η μητέρα πέθανε όταν αυτή γεννήθηκε. Αυτός τη μεγάλωσε εντελώς μόνος του από τότε που έχασε τη σύζυγό του. Τώρα έχω μπει στο σκηνικό και πρόκειται να παντρευτούμε το 2022. Επίσης, είμαι 7 μηνών έγκυος με το μικρό κοριτσάκι μας. Δεν είμαι ο τύπος της μητριάς και ξέρω ότι δεν θα φερθώ στην κόρη του με τον ίδιο τρόπο που θα φερθώ στο παιδί μας.

Εξομολόγηση αναγνώστριας: Η μητριά ζητάει συμβούλες για το πως να διώξει το παιδί από το σπίτι

Να είμαι εντελώς ειλικρινής μου τη δίνει στα νεύρα” γράφει η γυναίκα και προσθέτει: “Για αρχή, η μικρή μοιάζει με τη μητέρα της και το να την έχουμε διαρκώς μέσα στα πόδια μας θα θυμίζει διαρκώς στον μνηστήρα μου τη νεκρή γυναίκα του. Δευτερευόντως η μικρή είναι προσκολλημένη στον πατέρα της και φοβάμαι ότι θα πάρει τον δεσμό του με το δικό μας παιδί. Βασικά θέλω να πω στον αρραβωνιαστικό μου να την ξεφορτωθεί, μπορεί να ζήσει με τους παππούδες της ή να βρούμε μια καλή οικογένεια που θα θέλει να υιοθετήσει.

Δεν ξέρω πως να χειριστώ την κατάσταση αλλά πρέπει να βρω έναν τρόπο να πείσω τον αρραβωνιαστικό μου να την αφήσει να φύγει. Σας υπόσχομαι ότι δεν είμαι κακός άνθρωπος, απλώς προσπαθώ να κοιτάξω το παιδί μου και να διασφαλίσω ότι θα έχει όλη την προσοχή του μπαμπά του χωρίς να έχω τη “μεγαλύτερη αδελφή” της να ανακατεύεται. Παρακαλώ βοηθήστε με!” ολοκληρώνει την ανάρτησή της η μητριά της 4χρονης.

Related posts

Η τραγική ιστορία μιας οικογένειας: Πέθαναν ζάπλουτοι αλλά λησμονημένοι από όλους – Που θα καταλήξει η τεράστια περιουσία τους

Αληθινή ιστορία: «Ζηλεύω την ίδια μου την κόρη επειδή είναι νέα και πιο όμορφη, το ομολογώ»

Εξομολόγηση αναγνώστριας: Με λένε Δέσποινα και με μεγαλώνει μόνη της, η γυναίκα του πατέρα μου

Πιο ερωτευμένη από ποτέ η Έλενα Παπαρίζου: Φωτογραφήθηκε στην αγκαλιά του Ανδρέα Καψάλη μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Μέθυσα, κοιμήθηκα με τον φίλο του άντρα μου και το μετάνιωσα

Η νταντά τους βρήκε όλους νεκρούς: Ο 44χρονος δολοφόνησε τη 40χρονη σύζυγο και τα 3 παιδιά τους και μετά έβαλε τέλος στη ζωή του

Εξομολόγηση αναγνώστριας: «Ήρθε στη δουλειά με όπλο φωνάζοντας “Εμένα καμία δεν με παράτησε”, όταν απείλησε τα παιδιά μου θόλωσα…»

Άγιος Παΐσιος: Οι προφητείες, η πίστη στον Θεό, στιγμές από το μέτωπο του 40 και η αγάπη για την Ελλάδα

Εξομολόγηση αναγνώστριας: «5 χρόνια χωρίς εσένα Δημήτρη μου. Ήσουν γενναίος σε όλες τις μάχες σου και όχι μόνο σε αυτή με τον καρκίνο»