Εξομολόγηση Κώστα Χαρδαβέλλα: Ξυπνάω ένα πρωί με ένα εξόγκωμα στον ουρανίσκο. Οι πιθανότητες να ζήσω ελάχιστες

Κώστας Χαρδαβέλλας: Η εξομολόγηση για την μάχη του με τον καρκίνο

Για την δίκη του μάχη με τον καρκίνο μίλησε ο δημοσιογράφος, λέγοντας ανοιχτά τα όσα βίωσε αλλά και τις δύσκολες στιγμές όπου του ανακοίνωσαν, πως οι πιθανότητες για ζωή είναι ελάχιστες…

Ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας στο παρελθόν έχει μιλήσει για την μάχη που έδωσε ενάντια στον καρκίνο.

Ο ίδιος περιγράφοντας για το πως διεγνώσθη η ασθένεια αλλά και για την ανάγκη του να πάει στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, είχε αναφέρει παλαιότερα: «Ξυπνάω ένα πρωί με ένα εξόγκωμα στον ουρανίσκο. Λέω δεν είναι κάτι. Θα είναι από κάποια κύστη στο δόντι.

Η διάγνωση του Κώστα Χαρδαβέλλα με επιθετικό καρκίνο

Όμως αυτό μεγαλώνει. Μεγαλώνει επικίνδυνα. Τότε καταφεύγω στους ειδικούς. Οι πιθανότητες να ζήσω ελάχιστες. Μηδαμινές. Στους ειδικούς των ειδικών. Σε στοματολόγους. Μόλις με βλέπουν συστήνουν κατευθείαν μαγνητική.

Η διάγνωση δείχνει επιθετικό καρκίνο. Έπρεπε να ξεκινήσω αμέσως τις χημειοθεραπείες. Αλλά δεν το έκανα. Περιφρόνησα τον καρκίνο και πήγα αν και δεν είμαι ο άνθρωπος ο θρησκόληπτος, να ζητήσω τη βοήθειά Της. Πήγα εκεί που κάθε καλοκαίρι πηγαίνω ως παραθεριστής για μπάνια. Πήγα στην Πάρο. Μόνο που αυτή τη φορά πήγα προσκυνητής, δεόμενος στην εικόνα Της.

Πήγα στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή της Πάρου. “Παναγία μου βοήθησε με. Πάρε με υπό την Σκέπη Σου” , είπα και ένας λυγμός τράνταξε το στήθος μου.

Η συνέχεια της εξομολόγησης από τον Κώστα Χαρδαβέλλα

Βγήκα νιώθοντας την Κραταιά παρουσία. Και τώρα ξεκινάει το θαύμα : Όταν έφτασα στον περίβολο της Μονής, με πλησίασε μια Γυναίκα. Ήταν ντυμένη στα μαύρα. Είχε μαντήλι στο κεφάλι Της. Μου έδωσε ένα μπουκαλάκι με λάδι. Πάρτο μου είπε θα σε βοηθήσει. Είδα το πρόσωπό Της.

Ήταν το πιο γλυκο πρόσωπο που είχα δει. Μέχρι να βάλω το μπουκάλι στην τσέπη μου είχε εξαφανιστεί. Κατάλαβα ότι ήταν η Παναγία. Την αναζήτησα παντού. Δεν την είδα πουθενά.

Με την βοήθεια Της νίκησα τον καρκίνο. Ζω. Της χρωστάω την ζωή μου. Χρωστάω την ζωή μου στην Παναγία την Εκατονταπυλιανη της Πάρου. Κώστας Χαρδαβέλλας. Δημοσιογράφος».

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη