«Αναγκάζομαι να βγάζω τα φρύδια της 5χρονης κόρης μου για να μην την κοροϊδεύουν»

Eξομολόγηση μητέρας: “Σε ηλικία μόλις 5 ετών η κόρη μου πιστεύει ότι είναι άσχημη”

Σίγουρα καμία μητέρα δεν θέλει για το παιδί της να νιώθει άσχημα και κυρίως να υπάρχουν χλευαστικά σχόλια και αντιδράσεις προς το μέρος του.

Μια μαμά ήρθε σε δύσκολη θέση και στενοχωρήθηκε πάρα πολύ όταν η 5χρονη κόρη της τής είπε ότι νιώθει άσχημη. Ο λόγος είναι ότι η μικρούλα έχει μονόφρυδο και τα άλλα παιδιά την πειράζουν.

Προκειμένου να κάνει το κοριτσάκι της να αισθανθεί καλύτερα, της έβγαλε τα φρύδια. Ήρθε όμως με αντιμέτωπη με την αντίδραση του άντρα της, ο οποίος έγινε έξαλλος.

Απευθυνόμενη στους χρήστες του Reddit, μοιράστηκε την ιστορία της και ζήτησε τη συμβουλή τους:

«Σε ηλικία μόλις 5 ετών η κόρη μου πιστεύει ότι είναι άσχημη. Μου ραγίζει την καρδιά γιατί κανείς (πόσο μάλλον ένα πεντάχρονο) δεν πρέπει να πιστεύει ότι είναι άσχημος», είπε στην ανάρτηση της και συνέχισε

Η συνέχεια εξομολόγησης της μητέρας για τα σχόλια που δεχόταν το παιδί της

«Λέω κάθε λίγο και λιγάκι στην κόρη μου ότι είναι όμορφη και ότι δεν πρέπει να παίρνει στα σοβαρά τα πειράγματα που της κάνουν τα ξαδέρφια της, όμως εκείνη εξακολουθεί να πιστεύει ότι είναι άσχημη.

Σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει το νηπιαγωγείο και πραγματικά δεν θέλω να την κοροϊδεύουν. Δεν θέλω ο εκφοβισμός να χειροτερέψει εκεί. Έτσι χθες, αποφάσισα να τη βοηθήσω και της έβγαλα το φρύδια. Όταν είδε τον εαυτό της στον καθρέφτη ενθουσιάστηκε και αποκάλεσε τον εαυτό της όμορφο, επειδή δεν είχε μονόφρυδο.

Χάρηκα τόσο πολύ που την είδα να έχει αυτοπεποίθηση. Της είπα πολλές φορές όμως ότι και πριν ήταν μια κούκλα. Όταν γύρισε ο άντρας μου σπίτι τής είπε πόσο όμορφη είναι, όταν όμως έφυγε απ’ το δωμάτιο, τσακωθήκαμε πολύ άσχημα.

Είπε ότι είναι φρικτό να την αναγκάζω να ακολουθεί συγκεκριμένα πρότυπα ομορφιάς. Και ότι σε τόσο μικρή ηλικία θα πρέπει να της τονίζω καθημερινά πόσο όμορφη είναι.

Μου φώναζε ότι κανένα 5χρονο δεν πρέπει να βγάζει τα φρύδια του και μου είπε ότι με αυτό τον τρόπο την κάνω να πιστεύει ότι είναι όμορφη με ένα μόνο συγκεκριμένο τρόπο.

Εξομολόγηση μητέρας: Ποια ήταν η αντίδραση του πατέρα

Τέλος, μου πέταξε ότι παραείναι μικρή για να ξέρει τι θέλει και ότι θα έπρεπε να την αφήσω να πάρει μόνη της μια απόφαση μόλις μεγαλώσει αρκετά.

Ειλικρινά, συμφωνώ μαζί του όμως δεν θέλω να της κάνουν bullying και να ζήσω με τις τύψεις ότι θα μπορούσα να το είχα αποτρέψει».

Πάρα πολλοί χρήστες έδειξαν να καταλαβαίνουν τις σκέψεις της και προσπάθησαν να τη καθησυχάσουν, λέγοντάς της πως έπραξε σωστά. Μάλιστα μια της έγραψε «Ήμουν ένα κορίτσι με μουστάκι και το είχα από μικρή. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι περνούσα…»

Related posts

Αποκάλυψη φωτιά για Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει τελικά η πριγκίπισσα

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα