Εξομολόγηση μητέρας: «Δεν θα ξανακούσω τη φωνή της Γαλάτειάς μου, να μου λέει “μαμά σ’ αγαπώ!”. Έχασα εντελώς την πιστη για τον Θεό»

Εξομολόγηση μητέρας: Η μαμά της Γαλάτειας για την σκληρή μάχη της κόρης της με τον καρκίνο

Ακολουθεί η κατάθεση ψυχής της μαμάς της Γαλάτειας. Η δύσκολη μάχη με τον καρκίνο και η τραγική απώλεια της Γαλάτειας δείχνουν το πιο σκληρό πρόσωπο της ασθένειας.

Την παρακάτω ιστορία, αναδημοσιεύουμε από την ομάδα της Κατερίνας Σταματελάτου Εθελοντές Δότες Μυελου των Οστών Σητείας όπου και αναρτήθηκε δημόσια από τη γλυκιά μαμά της Γαλάτειας, στην οποία μεταφέρουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον πόνο της

Ήταν 4/5/2018 όταν η μοναχοκόρη μας το μοναχοπαίδι μας που ηρθε στη ζωή μας πολυ δυσκολα και μας γέμισε χαρά και φως διαγνώστηκε με διάχυτο γλοιώμα στο στέλεχος του εγκεφάλου.

Μια σοβαρή ανίατη μορφή καρκίνου που σιγά σιγά σου αφαιρεί όλες της λειτουργίες του σώματος και αφου σε εξαθλίωση επέρχεται ο θάνατος.

Αυτά ήταν τα λόγια του γιατρου εκείνο το μαυρο απογευμα. Ο συζυγος μου λιποθύμησε, ενώ εγώ κοίταζα τον γιατρό και έλεγα μέσα μου τι λεει τώρα σίγουρα έχει κάνει λάθος.

Εξομολόγηση μητέρας: Όταν χάθηκε η πίστη και η τραγική απώλεια

Δεν είχε κάνει ομως λαθος. Από εκείνη την ημέρα και μετά άρχισε ο Γολγοθάς μας χωρίς Ανάσταση.

Θεραπείες χημειοθεραπείες ακτινοβολίες πειραματικες θεραπείες στη Ν Υόρκη και μετά το τέλος της.

Όλα άλλαξαν από τότε ο θυμός δεν θα μου φυγει ποτέ.

Έχασα εντελώς την πιστη για το Θεό, βλέποντας παιδια να υποφερουν να κλαίνε και να πονουν αντί να παιζουν και να χαίρονται το δώρο της ζωής.

Όσο θυμό και αν έχω όμως, δεν θα καταφέρω να δω ξανά τα γλυκά της μάτια ουτε και την φωνουλα της θα ακουσω να μου λέει μαμά σε αγαπω, είσαι η καλυτερη μαμά του κόσμου.

Και εγώ σε αγαπω Γαλάτεια μου αστέρι μου ζωή μου!

diaforetiko.gr

Related posts

Πέθανε αγαπημένος ηθοποιός – Το ανακοίνωσε η κόρη του

Καλό Ταξίδι Σωκράτη: Πέθανε ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες επιχειρηματίες

4χρονη έπαθε εγκεφαλική βλάβη από αποσμητικό, γιατί η μητέρα της έκανε ένα λάθος που κάνουν πολλοί γονείς