Εξοργισμένη η Ιωάννα Τούνη: «Χρειάζεστε λίγο ξύλο για να στρώσετε γιατί δεν είναι καλά ο κόσμος»

Ιωάννα Τούνη: Εκτός εαυτού η ινφλουένσερ για τα αρνητικά σχόλια

Η Ιωάννα Τούνη το Σάββατο βράδυ, πήγε στα μπουζούκια και φυσικά μοιράστηκε στιγμιότυπα στο Instagram από την βραδινή της έξοδο. Οι αντιδράσεις και τα σχόλια που έλαβε την εξόργισαν και έδωσε την δική της απάντηση, στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram.

Στα βίντεο που απεικονιζόταν η ίδια δίπλα στον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, φαινόταν πως έπινε κάποιου είδους ποτό, γεγονός που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, λόγω της κύησης της.

Πολλοί ήταν εκείνοι που άρχισαν να την «κράζουν», ενώ ορισμένοι έφτασαν στο σημείο να ρωτούν μέχρι και την Σούλα Γκλάμουρους για το τι έπινε.

Η ίδια, λοιπόν, αποφάσισε να απαντήσει σε όλους μέσα από το προφίλ της και να δώσει κάποιες εξηγήσεις, όμως, εν τέλει ξέσπασε, καθώς θεωρεί απαράδεκτο που όλοι ασχολούνται μαζί της και προσπαθούν να βρουν κάτι για να την «ρίξουν».

Ιωάννα Τούνη: Η οργισμένη αντίδραση στο Instagram

Το ξέσπασμα της Ιωάννας Τούνη για τα σχόλια σχετικά με την έξοδό της στα μπουζούκια
«Έχω αυτό το ερώτημα/κράξιμο… Παιδιά, οι έγκυες κοπελίτσες και γυναίκες μπορούμε να έχουμε ζωή και να βγαίνουμε και να κάνουμε πράγματα. Αν θέλουμε και νιώθουμε ότι μπορούμε και γουστάρουμε να το κάνουμε.

Πήγα για ένα ποτό στα μπουζούκια. Θα μπορούσα να πιώ ένα ελαφρύ ποτό ή δύο ποτήρια κρασί όπως μου έχει πει η γυναικολόγος μου, αλλά εχθές ήπια έναν χυμό. Είστε καλυμμένοι ή χρειάζεστε λίγο ξύλο για να στρώσετε γιατί δεν είναι καλά ο κόσμος!» είπε χαρακτηριστικά.

Related posts

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει