Φαίδων Γεωργίτσης: Οι ερωτικές σκηνές με τη Ζωή Λάσκαρη, η ιστορία πίσω από το γερό χαστούκι, το φλερτ με την Αλίκη και η σχέση με πλούσια γιατρό

Φαίδων Γεωργίτσης: Άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής

Ένας από τους αξέχαστους γόηδες του ελληνικού κινηματογράφου υπήρξε ο Φαίδων Γεωργίτσης, ο οποίος κατά τη διάρκεια της υποκριτικής καριέρας του, συνδέθηκε περισσότερο με το musical. Μάλιστα, το κινηματογραφικό ταίρι του ήταν η Ζωή Λάσκαρη και η σχέση τους ήταν ζεστή και το κινηματογραφικό ζευγάρι, λατρεύτηκε, όσο λίγα.

«Εκεί υπάρχει βέβαια και η περίφημη ιστορία με το χαστούκι που της έδωσα, το οποίο ήταν ένα αρκετά ισχυρό χαστούκι, και βεβαίως θα μπορούσε να μην είναι αληθινό. Ο Δαλιανίδης όμως μου ζήτησε να είναι αληθινό, διότι ήθελε και μία αληθινή αντίδραση από τη Ζωίτσα. Εγώ δεν είχα καμία διάθεση να δώσω ένα χαστούκι στη Ζωίτσα, με πίεσε όμως ο Δαλιανίδης. Της το έδωσα, και πριν προλάβει να διαμαρτυρηθεί σε εμένα, μπήκε ο Δαλιανίδης στη μέση και της είπε ότι ήταν δική του η πρωτοβουλία»..

Σχετικά με τη Ζωή Λάσκαρη είχε δηλώσει πως τον είχε μαγέψει, όταν τη συνάντησε για πρώτη φορά, το 1963. Όμως, δεν μπορούσαν καν να πραγματοποιήσουν μια απλή συζήτηση, οι δυο τους. Σχετικά, με τη σχέση του, με τη Μάρθα Καραγιάννη, ξεκαθάρισε πως υπήρξαν μόνο φίλοι.

Φαίδων Γεωργίτσης: Οι ερωτικές σκηνές με τη Ζωή Λάσκαρη, η ιστορία πίσω από το γερό χαστούκι, το φλερτ με την Αλίκη και η σχέση με πλούσια γιατρό

Η σχέση του Φαίδων Γεωργίτση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Δεν ήθελα να γίνω ο κύριος Βουγιουκλάκης»

Για τη σύντομη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε αναφέρει: «Με την Αλίκη είχαμε ένα σύντομο φλερτ το καλοκαίρι του ’63, όταν είχα χωρίσει για λίγο από την Μπέτυ (σ.σ. Μπέτυ Αρβανίτη). Κινδύνευα να γίνω ο κύριος Βουγιουκλάκης και δεν ήθελα».

Ο έρωτας του είχε χτυπήσει την πόρτα και για να βρει την αγαπημένη του (σ.σ. μια πλούσια γιατρίνα), ταξίδεψε μέχρι την Αγγλία. Εκεί, έμεινε ένα χρόνο και μετά επέστρεψε και πάλι στην Αθήνα.
Μάλιστα, η συγκεκριμένη ιστορία είχε λάβει χώρα, πριν ο Φαίδων Γεωργίτσης ασχοληθεί, με την ηθοποιία. Σχετικά με αυτή την περιπέτειά του, είχε αναφέρει: «Η σχέση μας έγινε το σκάνδαλο της περιοχής. Και γιατί ήταν μεγαλύτερη και γιατί ανήκε σε άλλη τάξη. Οι γονείς της, για να διακόψουν το δεσμό μας, την ξαπόστειλαν στην Αγγλία».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo