«Φάρμακο» για τον καύσωνα: Βάζει κάτω κλιματιστικό και ανεμιστήρα, το απόλυτο εργαλείο δροσιάς με μόλις 20 ευρώ

Καύσωνας: Το εργαλείο που θα σας κάνει την ζωή πιο εύκολη

Εκτός απ΄ότι το κλιματιστικό και ο ανεμιστήρας φουσκώνουν τον λογαριασμό ρεύματος, είναι και επικίνδυνα για την υγεία μας. Πόσες φορές έχουμε ξυπνήσει με πόνους επειδή κοιμηθήκαμε με τον ανεμιστήρα από πάνω μας; Από την άλλη και ο καύσωνας χρειάζεται όπλα για να τον πολεμήσουμε.

Για να αποφύγετε όλα αυτά, δοκιμάστε ένα προϊόν που θα σας προσφέρει έναν δροσερό ύπνο. Ο λόγος για το καταπραϋντικό στρώμα δροσιάς, ένα επίστρωμα, το οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε στο επάνω μέρος του στρώματος που κοιμάστε, πάνω και από τα σεντόνια σας. Έχει την δυνατότητα να σας δροσίζει και να ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματός.

Καύσωνας: Το στρώμα δροσιάς που θα σας λύσει όλα τα προβλήματα του καύσωνα

Αυτό συμβαίνει, χάρη στο εσωτερικό του, καθώς περιέχει ένα ειδικό ζελέ υπέρ ψύξης και νερό που απορροφά τη θερμότητα του σώματος και στη συνέχεια την εκλύει στον αέρα. Είναι υποαλλεργικό και ακίνδυνο, αφού, ακόμα κι αν σκιστεί, το εσωτερικό του δεν χύνεται.

Δεν λειτουργεί με ρεύμα ή μπαταρίες, δεν έχει καλώδια, δεν χρειάζεται πρίζα και μπορείτε να το μεταφέρετε οπουδήποτε θέλετε. Καθαρίζεται πολύ εύκολα με ελαφρύ τρίψιμο με ένα βρεγμένο πανί σε κρύο ή χλιαρό νερό. Εκτός από τον οικολογικό του χαρακτήρα είναι οικονομικό αφού ξεκινά από 20 ευρώ και η τιμή του αυξάνεται και προσαρμόζεται ανάλογα σε κάθε διάσταση.

Related posts

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok

Ακάθιστος Ύμνος: Γιατί στέκονται όρθιοι οι πιστοί