«Φέρνω στην Ελλάδα ένα ριάλιτι που θα αλλάξει την χώρα» – Oι δηλώσεις του Σάκη Τανιμανίδη

by Τόνια Τζαφέρη

Ο Τανιμανίδης εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης «Dragons’ Den» στην Ελλάδα.

Ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη θα είναι και φέτος στο τιμόνι του ριάλιτι “Η Φάρμα” του ΑΝΤ1, που αναμένεται να βγει στον «αέρα» στις αρχές Δεκεμβρίου. Αυτήν την περίοδο προετοιμάζεται πυρετωδώς με γυρίσματα και παρουσιάσεις του συγκεκριμένου ριάλιτι, το οποίο είδαμε να παρουσιάζει και πέρσι.

Τα σχέδιά του όμως δεν περιορίζονται μόνο στην παρουσίαση. Όπως είναι γνωστό ο Σάκης Τανιμανίδης έχει δική του εταιρεία παραγωγής και πρόσφατα ταξίδεψε στις Κάννες όπου λαμβάνει χώρα το τηλεοπτικό «παζάρι» κάθε χρόνο.

«Φέρνω στην Ελλάδα ένα ριάλιτι που θα αλλάξει την χώρα» – Oι δηλώσεις του Σάκη Τανιμανίδη

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Πρωινό» ο Σάκης Τανιμανίδης σημείωσε ότι εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης «Dragons’ Den» στην Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Τανιμανίδη για το νέο ριάλιτι

Ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο αν ισχύει η είδηση ότι αγόρασε τα δικαιώματα για ένα μεγάλο project, υποστήριξε: «Εσύ πού τα μαθαίνεις αυτά; Ναι, ισχύει. Έχω αγοράσει τα δικαιώματα για ένα σόου που μπορεί να αλλάξει λίγο την Ελλάδα, που είναι ό,τι πιο διαφορετικό έχετε δει μέχρι σήμερα. Έχω αγοράσει τα δικαιώματα του Dragons’ Den».

«Φέρνω στην Ελλάδα ένα ριάλιτι που θα αλλάξει την χώρα» – Oι δηλώσεις του Σάκη Τανιμανίδη

Πρόκειται για φορμάτ που μεταδόθηκε για πρώτη φορά στην Ιαπωνία. Στη συνέχεια πουλήθηκε σε πολλές εταιρίες παραγωγής σε όλον τον κόσμο. Στη Μεγάλη Βρετανία μάλιστα μεταδίδεται με μεγάλη επιτυχία εδώ και 18 σεζόν.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το σόου που αναμένεται να φέρει ο Τανιμανίδης στην χώρα

Το σόου δίνει σε πολλούς επιχειρηματίες την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις διαφορετικές επιχειρηματικές τους ιδέες σε μια ομάδα πέντε πλούσιων επενδυτών, τους «Δράκους», όπως αναφέρει και ο τίτλος της εκπομπής. Οι επιχειρηματίες που συμμετέχουν προτείνουν χρηματοοικονομικές επενδύσεις ενώ παράλληλα προσφέρουν ένα μερίδιο της εταιρείας σε αντάλλαγμα.

Μένει να δούμε σε ποιο κανάλι θα δούμε το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Θυμίζουμε ότι ο Σάκης Τανιμανίδης έχει υπογράψει συνεργασία με τον ΑΝΤ1 που αφορά κι άλλα τηλεοπτικά πρότζεκτ όχι μόνο τη «Φάρμα».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν