Φεύγει ο Μουτσινάς και μένει στον «αέρα» η Βάνια: «Αναζητά για εργασία» με το βιογραφικό στο χέρι

Καλό Μεσημεράκι: Μετά τα δημοσιεύματα για το τέλος της εκπομπής, η Βάνια αναζητά εργασία

Στη σημερινή εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» με τον νίκο Μουτσινά η Βάνια έκανε ξανά αισθητή την παρουσία της, αφού εμφανίστηκε με το βιογραφικό ανά χείρας. Φυσικά, όλο αυτό το σκετσάκι δημιουργήθηκε σκόπιμα μετά τα τελευταία δημοσιεύματα για τον Νίκο Μουτσινά και το τέλος της εκπομπής του στον ΣΚΑΪ.

Μπαίνοντας στο πλατό, είπε στον παρουσιαστή: «Τι έγινε Νικόλα; Εγώ είμαι σε διαδικασία εύρεσης εργασίας», με εκείνον να του απαντά: «Δεν σε φοβάμαι εσένα, δεν θα χαθείς. Δεν θα αναλάβεις τη ζώνη;». Γνωστή για το χιούμορ της, η Βάνια του απάντησε πως είναι έτοιμη να κάνει καριέρα στο εξωτερικό. «Ποια ζώνη να αναλάβω; Δεν είμαι για εδώ, είμαι για εξωτερικό, γιατί το αξίζω», ανέφερε.

«Δεν είμαι για Ελλάδα, θα γίνω international», συμπλήρωσε η Βάνια, ενώ ανέφερε πως έχει φτιάξει λογαριασμό στην πλατφόρμα LinkedIn για να βρει εργασία. «Μπήκα σε έναν ιστοχώρο, επαγγελματικής δικτύωσης, λέγεται Linkedin, υπάρχει χρόνια, αλλά τώρα το ανακάλυψα, γιατί τώρα ψάχνω για εργασία», εξήγησε, με τον Νίκο Μουτσινά να της λέει: «Είχες δέσει τον γάιδαρό σου».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά

Related posts

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη